-15%
Na zalogi v skladišču

Akumulator AGM 12V 15Ah ciklični


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 42,75  (-0,52 )

Akumulator EMOS je primeren kot rezervna baterija za pomožno napajanje UPS, RBC nadomestne baterije, elektronske sisteme EZS, EPS, pomožne sisteme dvigal ipd.
Z ventilom upravljan svinčen akumulator brez vzdrževanja v izvedbi AGM omogoča uporabo v poljub

43,27  50,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 43,27 .

Najpomembnejši parametri
napetost 12 V
kapaciteta 15 Ah/20 h (14 Ah/10 h, 12 Ah/2 h)
brez vzdrževanja da
optimalna življenjska doba 4 leta za ciklično delovanje (pribl. 1 200 ciklov za 30 % D.O.D = globina izpusta)
teža 4,25 kg
tehnologija AGM
terminal faston 6,3 mm
kemijska sestava Pb
dimenzije 150 × 100 × 102 mm
prodajna embalaža 1 kos

Vlečna svinčevo-kislinska baterija, ki ne potrebuje vzdrževanja

Vlečna svinčevo-kislinska baterija EMOS, ki ne potrebuje vzdrževanja, je zasnovana kot nadomestna baterija za napajanje elektromotorjev električnih skuterjev, električnih koles, otroških vozičkov, vozičkov za golf, električnih skuterjev, medicinskih postelj, manipulacijske opreme itd.

Varnost in najsodobnejša tehnologija

Vlečno svinčeno-kislinsko baterijo EMOS v AGM izvedbi, ki ne potrebuje vzdrževanja in je krmiljena z ventili, je mogoče namestiti v katerem koli položaju.

Akumulatorji AGM vsebujejo elektrolit, namočen v steklene laminatne mikrofibre, ki so del ločil med posameznimi svinčenimi ploščami. To je v bistvu steklena tkanina, v katero se elektrolit vpije, ko se vlije. Razlitje kisline ni več nevarno, zato so baterije zelo varne za uporabo.

Varnostni ventili baterije preprečujejo eksplozijo v primeru, da bi se naredila. Celoten pokrov baterije je skladen z ustreznim standardom, baterija pa izpolnjuje splošne varnostne zahteve za izdelke.

Polnjenje in delovanje baterije

Pred prvo uporabo je treba baterijo napolniti. Če baterijo vstavite v napravo, ki ne more zaznati njenega stanja napolnjenosti, se lahko baterija popolnoma izprazni, kar povzroči nepopravljivo poškodbo – uničenje baterije.

Polnjenje akumulatorja je treba opraviti z ustreznim napajalnikom ali polnilnikom, ki podpira tehnologijo AGM in ima vrednost polnilne napetosti 14,4 V za 12 V akumulator. Če polnilnik ali napajalnik nima teh parametrov, lahko pride do nepopolnega polnjenja, hitre porabe energije in v skrajnem primeru do uničenja baterije.

življenjska doba do 4 leta pri cikličnem delovanju – 30 % D.O.D = 30 % globine praznjenja.

Priključitev prek priključkov FASTON

Vlečna svinčeno-kislinska baterija EMOS brez vzdrževanja je opremljena s priključki FASTON. Priključki FASTON se pogosto uporabljajo v elektronski in električni opremi ter avtomobilski industriji. Sponke FASTON omogočajo hitro priključitev žice in priključka na baterijo.

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Šifra: B9656V Kategorija:
Teža2,0000 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Akumulator AGM 12V 15Ah ciklični”

1 × four =

Trenutno ni mnenj