-15%
, ,
Na zalogi v skladišču

Polnilec akumulatorja 6/12V 0,8A


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 23,44  (-0,28 )

polnilec za manjše akumulatorje

23,72  27,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,72 .

Za majhne in velike baterije

Predvsem kot polnilnike baterij , ampak razen, da se z njeno pomočjo polnjenje veliko več baterije brez vzdrževanja z napetostjo 6 ali 12 V in kapaciteto 1,2-30 Ah .

Avtomobili , počitniške prikolice , motorna kolesa , štirikolesniki , čolni , jet-smuči , vrtni traktorji , električni avtomobil za otroke in številne druge zaganjalne baterije vas ne bodo nikoli izdale.

Napolni vse MF baterije (brez vzdrževanja), WET (kisle, s tekočim elektrolitom), VRLA (z vpojnim ločevalnikom stekla), AGM in GEL (z gel elektrolitom, absorbiranim v separatorjih).

 

Inteligentni pomočnik

Ima skupno 3 načine polnjenja – 6 V, 12 V in 12,4 V (za LiFePO₄ baterije). Takoj po priključitvi sam diagnosticira vrsto priključene baterije , zahvaljujoč notranjemu računalniku, in izbere ustrezen način. Lahko ga nastavite tudi sami s tipko MODE.

Prav tako lahko oceni stanje baterije. Na podlagi tega bo določil primerno hitrost in intenzivnost polnjenja, tako da bodo nove baterije popolnoma napolnjene in starejše ne bodo po nepotrebnem napolnjene.

Prilagodi se tudi vsakemu vremenu. V hladnem dnevu poveča napetost do 14,7 V , kar napolni bolj učinkovito. Nasprotno pa pri temperaturah nad 40 ° C zmanjša svojo moč, da prepreči pregrevanje baterije in polnilca.

 

Polnilnik za vzdrževanje akumulatorjev v avtomobilu

Poleg diagnostike brez napak in samodejnega zagona se polnjenje izvrstno izkaže tudi v tako imenovanem kapljičnem polnjenju (način vzdrževanja baterije). Še posebej bo cenil “počitniške voznike” ali ležalnike, ki uporabljajo svoj avtomobil ali motorno kolo večinoma na zelo kratki razdalji.

Polnilnik polnite brez prekinitve – prepoznal bo, kdaj bo akumulator napajal z malo več energije. Tako boste akumulatorju vašega avtomobila podaljšali življenjsko dobo in več energije ter vedno pripravljeni na zagon.

 

Razžvepljevalni režim

Slabo napolnjene ali popolnoma izpraznjene baterije svinčeve kisline se poškodujejo šele po nekaj dneh – izgubijo največjo napetost in moč (zaradi tako imenovanega sulfacije). V mnogih primerih trajno. Na srečo je ta polnilnik tako inteligenten, da lahko z intenzivnimi impulzi električne energije začne postopek tako imenovane razžvepljenosti, s čimer nekoliko poškodovane baterije vrne v prvotno stanje .

 

Zaščita pred povratkom od kratkega stika in polarnosti

Čeprav dobite podrobna navodila za uporabo , se lahko vsakdo enkrat zmede. Zaradi tega je polnilnik EMOS N1015 opremljen z zaščito pred kratkim stikom in polarnostjo. Ko sta rdeči (+) in črni (-) sponki priključeni na napačne sponke akumulatorja, LED napak zasveti rdeče in polnjenje se ne začne .

Vsebina paketa

  • Polnilnik N1015 (z 1,8 m napajalnim kablom)
  • priročnik
Parametri artikla
predvideno za
polnjenje6/12 V, 1,2 Ah–30 Ah; 12,8 V LiFePO4, 2 Ah–15 Ah
polnilni kabel1,8 m s sponkami na koncih
upravljanje polnjenjavodeno z interno MCU, diagnosticira priključeni aku in avtomatsko ga polni, vzdržuje, preprečuje pregretje
režim razžveplanjada
vzdrževalni režimda
program za hladno vremene
korakov polnjenja7
zaščita proti kratkemu stiku in zamenjavi polariteteda
indikacija polnjenjaLED
vhod220–240 V AC/50 Hz/300 mA
izhodni tok0,8 A
polnilna napetost7,3 V/14,5 V DC
polnilni tok0,8 A +/-10 %
zaščitaIP65 (pokrov polnilnik)
teža255 g
prodajna embalaža1 kos, škatla

 

 

 
http://www.eurodiskont.si//components/com_virtuemart/shop_image/product/1608000001_03-N1015.jpg
Teža1,0000 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Polnilec akumulatorja 6/12V 0,8A”

12 − eleven =

Trenutno ni mnenj