-21%
,
Na zalogi v skladišču

Li-ion SONČNA ELEKTRARNA GROWATT 2,3kW z 5kWh li-ion CFE-5100 akumulatorji

(1 mnenje stranke)
Razpoložljivost:

9 na zalogi


GROWATT – Samooskrbna Solarna Elektrarna – z li-ion akumulatorji.Elektrarna ne potrebuje soglasja Sodo za montažo , saj spada pod otočne sisteme.Naredite vaš dom samooskrben in pozabite na račun za elektriko.Solarni kompleti so odvisno od moči primerni za samooskrbo vaše hiše , vikenda, zidanice počitniške brunarice . Vsebujejo vse komponente in so primerni za samomontažo.Akcijske cene z brezplačno dostavo na vaš dom.Cene veljajo do razprodaje zalog.

 

4.460,33  5.657,86 

SONČNA ELEKTRARNA VSEBUJE:
(Za podrobnosti klikni na izdelek)
(Lahko izberete število LI-ion akumulatorjev)
(Če želimo povezati 2 bateriji izberemo količina 1)
(Izberite komplet nosilcev za talno ali stensko montažo baterij)
Količina:-+
(Dolžino kabla v metrih lahko izberete desno)

9 na zalogi

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
črnipetek30 – bon v vrednosti 30€

Sončna elektrarna GROWATT omogoča dejansko samooskrbo z električno energijo.Elektrarna proizvaja električno energijo le za lastne potrebe,saj ne oddaja viškov v omrežje.To je velika prednost pred Net Metering sistemi pri katerih dobimo za svoje potrebe le 30% do 40% energije ostalo pa nam poberejo dobavitelji električne energije.Otočna sončna elektrarna 2,4kW nudi v poletnem času (april – september) poprečno dnevno 8 kWh, to je toliko kot je poprečna dnevna poraba slovenskega gospodinjstva.V solarnem kompletu  CFE-5100 li – ion hranilnik energije. Te baterije so zelo kvalitetne in imajo izredno dolgo življenjsko dobo – 6.000 ciklov.  Z normalno uporabo, lahko pričakujemo do 15 letno življenjsko dobo hranilnika.5kW otočni solarni razsmernik Growatt nudi možnost nadaljnje širitve sistema. Solarno površino 2,4kW je mogoče razširiti do 10 modulov. Če je moč razsmernika premajhna, je mogoče dodati še en razsmernik, ali pa tri povezati med seboj. Z vezavo treh razsmernikov, je mogoče ustvariti tudi trofazni tok.

Garancija:
-solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-Li-ion akumulatorji/5 let
-montažni material/ 1 leto
Teža 1000 kg
Kapaciteta akumulatorjev

Video

Vezava

Konstrukcija

Nosilno Konstrukcijo za montažo solarnih panelov izberemo glede na to kakšno vrsto kritine imamo v posebni kategoriji NOSILNA KONSTRUKCIJA ZA SOLARNE PANELE ali na povezavi čisto spodaj.Konstrukcija vsebuje vsa pritrdila ki so potrebna,da solarne panele razvrstimo in montiramo na našo streho.Obstajajo pritrdila za opečnato kritino,betonski strešnik,bitumensko ali leseno kritino,salonit kritino,pločevinasto kritino in valovit strešno kritino.Vsa konstrukcija je narejena tako da omogoča kasnejšo razširitev in montažo tudi več panelov.Vsi elementi so iz nerjavečega aluminija.Montažo si lahko ogledate v zavihku VIDEO.

 

Ogled podrobnosti ali nakup lahko izvedemo z tem da kliknemo na spodnjo povezavo:

NOSILNA KONSTRUKCIJA

Nasveti

Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih in elektrarnah na našem BLOGU.

kliknite na povezavo: VSE O SOLARNIH SISTEMIH

Temelji na osnovi 1 mnenja

5.0 skupno
1
0
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

  1. Miha Jurglič

    Z elektrarno zelo zadovoljen.zadostuje mi za delovanje moje toplotne črpalke.Izredna pohvala baterijam,deluje z porabo 1 cikla dnevno, kar po izračunu pomeni življensko dobo nad 10 let.

    Miha Jurglič

CroatianEnglishGermanItalianSerbianSlovenian