, , ,
Na zalogi v skladišču

Polnilec akumulatorjev 6/12V 4A EMOS


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 41,06  (-0,50 )

Akumulatorski avtomobilski polnilnik je koristen pripomoček, ki avtomatično polni vaš avtomobilski akumulator. Polnilnik je IP65 vodoodporen in meri 1,8 m, kar ga dela izredno priročnega

41,56 

Predvidena dostava: 16.07.2024 - 18.07.2024

Za majhne in velike baterije

Najprej služi kot polnilnik za avtomobilske baterije, polni pa tudi številne druge baterije brez vzdrževanja z napetostjo 6 ali 12 V in zmogljivostjo 1,2–120 Ah .

Avtomobili , počitniške prikolice , motorna kolesa , štirikolesniki , čolni , jet-smuči , vrtni traktorji , električni avtomobili za otroke in druga motorna vozila vas na začetku ne bodo nikoli izdali.

Napolni vse MF baterije (brez vzdrževanja), WET (kislinske, s tekočim elektrolitom), VRLA (z vpojnim ločevalnikom stekla), AGM in GEL (z gel elektrolitom, absorbiranim v separatorjih).

 

 

Inteligentni pomočnik

Skupaj ima 4 načine polnjenja – 6 V, “motocikel”, 12 V in “hladno vreme”. Takoj po priključitvi sam diagnosticira vrsto priključene baterije , zahvaljujoč notranjemu računalniku, in izbere ustrezen način. Lahko ga nastavite tudi sami s tipko MODE.

Prav tako lahko oceni stanje baterije. Na podlagi tega bo določil primerno hitrost in intenzivnost polnjenja, tako da bodo nove baterije popolnoma napolnjene in starejše ne bodo po nepotrebnem napolnjene. Predstavljamo si, bencinska baterija avtomobila napolni do 80% v samo 12 urah .

Prilagodi se tudi vsakemu vremenu. V hladnem dnevu poveča napetost do 14,7 V , kar napolni bolj učinkovito. Nasprotno pa pri temperaturah nad 40 ° C zmanjša svojo moč, da prepreči pregrevanje baterije in polnilca.

 

Polnilnik za vzdrževanje akumulatorjev v avtomobilu

Poleg diagnostike brez napak in samodejnega zagona se polnjenje izvrstno izkaže tudi v tako imenovanem kapljičnem polnjenju (način vzdrževanja baterije). Še posebej bo cenil “počitniške voznike” ali ležalnike, ki uporabljajo svoj avtomobil ali motorno kolo večinoma na zelo kratki razdalji.

Polnilnik polnite brez prekinitve – prepoznal bo, kdaj bo akumulator napajal z malo več energije. Tako boste akumulatorju vašega avtomobila podaljšali življenjsko dobo in več energije ter vedno pripravljeni na zagon.

 

Razžvepljevalni režim

Slabo napolnjene ali popolnoma izpraznjene baterije svinčeve kisline se poškodujejo šele po nekaj dneh – izgubijo največjo napetost in moč (zaradi tako imenovanega sulfacije). V mnogih primerih trajno. Na srečo je ta polnilnik tako inteligenten, da lahko z intenzivnimi impulzi električne energije začne postopek tako imenovane razžvepljenosti, s čimer nekoliko poškodovane baterije vrne v prvotno stanje .

 

Zaščita pred povratkom od kratkega stika in polarnosti

Čeprav dobite podrobna navodila za uporabo , se lahko vsakdo enkrat zmede. Zaradi tega je polnilnik EMOS N1014 opremljen z zaščito pred kratkim stikom in povratno polarnostjo. Ko sta rdeči (+) in črni (-) sponki priključeni na napačne sponke akumulatorja, LED napak zasveti rdeče in polnjenje se ne začne .

Vsebina paketa

  • Polnilnik N1014 (z 1,8 m napajalnim kablom)
  • priročnik
Parametri izdelka
zasnovan zaavtomobili, motorna kolesa, rezervna baterija, svinčena baterija WET (kislina), MF (brez vzdrževanja), VRLA, AGM in GEL
polnjenje6 V (1,2 Ah – 14 Ah), 12 V (1,2 Ah – 120 Ah)
polnilni kabel1,8 m se konča s sponkami
upravljanje nabojevpod nadzorom notranjega MCU diagnosticira povezano baterijo in se samodejno polni, vzdržuje, preprečuje pregrevanje
režim razžalitveda
način vzdrževanjada
program za hladno vremeda
koraki polnjenja7
zaščita pred povratkom in kratkim stikomda
indikacija polnjenjaLED
vhod220–240 V AC / 50 Hz / 600 mA
izhodni tok4 A max.
polnilna napetost7,3 V / 14,4 V / 14,7 V
polnilni tok0,8 A +/- 10% / 3,0 A +/- 10% / 4,0 A +/- 10%
ovitek IP65
teža526 g
prodajna embalaža1 kos, škatla

 

SLOVENSKA NAVODILA
 
Teža1,0000 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Polnilec akumulatorjev 6/12V 4A EMOS”

13 + 4 =

Trenutno ni mnenj