Mikro Sončna Elektrarna 1,6kW NEP BDM Wi-Fi

Mikro Sončna Elektrarna, opremljena z mikroinverterjem, je izjemno napredna rešitev, ki prinaša številne prednosti. Njena preprosta namestitev, visoka varnostna raven, modularna razširljivost in dolga garancija za mikroinverterje jo postavljajo v ospredje sodobnih energetskih rešitev.Ta sončna elektrarna je odlična izbira za vse, ki si želijo postopnega pridobivanja solarnega električnega sistema brez velikih začetnih naložb. Ko se odločite za nadgradnjo na močnejši sistem, je širitev preprosta – zgolj dokupite ustrezno število kompletov in jih enostavno povežete z obstoječim sistemom. Prav tako imate možnost naknadne namestitve hranilnika električne energije.

Ta sončna elektrarna je idealna za različne uporabe, vključno z napajanjem klime, ogrevanjem sanitarne vode z električno energijo, delovanjem toplotnih črpalk, ogrevanjem bazenske vode, podporo obrtnikom in manjšim podjetjem ter polnjenjem električnih avtomobilov v času dnevne svetlobe. Nudi odličen donos tudi v primerih, ko občasno pride do senčenja na sončnih modulih.

Mikroinverterji zagotavljajo optimalno delovanje vsakega posameznega modula, saj imajo vgrajen sistem za sledenje največje moči (MPPT), kar zmanjšuje negativne učinke senčenja na celotno zmogljivost sončne elektrarne. Poleg tega zagotavljajo varnost, saj se ob izpadu omrežja solarni paneli samodejno izklopijo.Sončna elektrarna deluje tako, da s proizvedeno sončno energijo napaja vaše porabnike, presežek energije pa lahko oddaja v omrežje. Če želite, lahko tudi omejite odvajanje viškov elektrike v omrežje, kar omogoča, da vsa proizvedena sončna energija ostane v uporabi na mestu njenega nastanka.

Vsa priklučitvena dela lahko izvedete povsem sami, gre za enostavni modularni sistem izgradnje. Elektro priklop v vaši električni omarici pa naj izvede usposobljen električar.

POMEMBNO:
Mikro Elektrarne za priklop na omrežje potrebujejo povsem enako soglasje kot NET-METERING sistemi, Mikro Elektrarne se ne priključuje direktno v vtičnico kot balkonske elektrarne ! Priklop vseh zaporednih vezanih modulov se mora izvesti v elektro omarici preko varovalčnega odklopnika.  čeprav mikroelektrarne ne potrebujejo centralnega razsmernika mora vsa priklopna dela na omrežje izvesti kvalificirani električar, ki odgovarja za pravilno in varno izvedbo priklopa. Eurodiskont d.o.o. je distributer solarnih sistemov, ki za nepravilno uporabo in priklope ter morebitno povzročeno škodo ne odgovarja.

 

VSE PODROBNOSTI IN NAKUP