SolarEdge SE10K-RWB48 – Hibridni Trifazni omrežni razsmernik z rezervnim napajanjem

Naj vam predstavim prihodnost energetske učinkovitosti in zanesljivega oskrbovanja z električno energijo – hibridni sistem SolarEdge. Ta napredni sistem ni le običajna sončna elektrarna; je popolni hibrid, ki bo spremenil način, kako razmišljate o energiji.Ste se kdaj spraševali, ali je mogoče izkoristiti sončno energijo tudi ponoči? Z našim hibridnim sistemom SolarEdge je to mogoče. Deluje kot netemetering, kar pomeni, da presežno energijo, ki jo proizvede vaša sončna elektrarna, lahko brez izgub shranjuje neposredno v bateriji. Tako lahko izkoristite sončno energijo tudi, ko sonce zaide.

**Zagotovitev oskrbe v primeru izpada**

Izpad električne energije v vašem domu ne bo več povzročal nevšečnosti. Hibridni sistem SolarEdge omogoča back-up napajanje glavnih porabnikov v vaši hiši, kar zagotavlja varnost in kontinuiteto v vašem vsakdanjem življenju tudi v primeru izgube omrežja.

**Napredna arhitektura DC povezave**

Ena izmed ključnih prednosti hibridnega sistema SolarEdge je njegova arhitektura DC povezave. Neposredno shranjuje sončno energijo v baterijo brez izgub pri pretvorbi iz enosmerne v izmenično napetost, kar pomeni, da izkoristite več energije in prihranite denar.

**Hitra in enostavna namestitev**

Ne glede na vaše tehnične spretnosti, je namestitev hibridnega sistema SolarEdge enostavna. Z eno samo napravo za upravljanje proizvodnje sončne elektrarne, shranjevanje energije v bateriji ter delovanje med izpadom električne energije je vse, kar potrebujete. Namestitev poteka hitro in enostavno prek pametnega telefona z uporabo aplikacije SolarEdge SetApp.

**Varnost na prvem mestu**

Hibridni sistem SolarEdge je zasnovan tako, da odpravlja visoke napetosti med namestitvijo, vzdrževanjem ali v primeru požara, kar zagotavlja povečano varnost za vas in vašo družino.

**Popoln nadzor**

S hibridnim sistemom SolarEdge boste vedno imeli popoln nadzor. Omogoča spremljanje na ravni posameznih modulov, kar pomeni, da boste vedno vedeli, kako učinkovito proizvajate sončno energijo. Prav tako boste imeli pregled nad stanjem baterije in samooskrbo z električno energijo, kar vam omogoča boljši nadzor nad vašim gospodinjstvom.

**Prilagodljivost brez omejitev**

Hibridni sistem SolarEdge je prilagodljiv. Omogoča povezavo baterij iz ponudnika SolarEdge in drugih proizvajalcev, kar vam daje večjo svobodo pri izbiri opreme.

Izkoristite sončno energijo na popolnoma nov način in zagotovite stabilno oskrbo z električno energijo za vaš dom s hibridnim sistemom SolarEdge. Enostavna namestitev, visoka učinkovitost in popoln nadzor so le nekatere od prednosti, ki jih ponuja. Ne čakajte več, pridobite svoj hibridni sistem SolarEdge in postanite energetsko neodvisni že danes!

 

VSE PODROBNOSTI IN NAKUP: