Razprodano

Svinčeni akumulator SLA 12V 5AH

Razpoložljivost:

Ni na zalogi


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 16,71  (-0,21 )

16,92 

Ni na zalogi

Opis izdelka

Akumulator EMOS je primeren kot rezervna baterija za pomožno napajanje UPS, RBC nadomestne baterije, vrtne kosilnice, otroška vozila ipd. Z ventilom upravljan svinčen akumulator brez vzdrževanja v izvedbi AGM omogoča uporabo v poljubnem položaju.
Optimalna življenjska doba v pomožnih sistemih je 5 let.

 

Več o izdelku

 

Svinčevo-kislinske baterije, ki ne potrebujejo vzdrževanja

Svinčevo-kislinske baterije EMOS, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so zasnovane kot nadomestne baterije za rezervne napajalnike UPS, komplete RBC, elektronske varnostne sisteme (ESS), električne požarne alarmne sisteme (EPS), rezervne sisteme za dvigala itd.

Baterije te vrste niso namenjene shranjevanju energije, npr. v solarnih sistemih, in jih ni mogoče uporabljati kot zagonske baterije za avtomobile, motorna kolesa in električne skuterje.

Varnost in najsodobnejša tehnologija

Svinčevo-kislinske akumulatorje EMOS brez vzdrževanja, ki se krmilijo z ventili, v obliki AGM je mogoče namestiti v katerem koli položaju.

Akumulatorji AGM vsebujejo elektrolit, namočen v steklene laminatne mikrofibre, ki so del ločil med posameznimi svinčenimi ploščami. To je v bistvu steklena tkanina, v katero se elektrolit vpije, ko se vlije. Izlitje kisline ni več nevarno, zato so baterije zelo varne za uporabo.

Zaščitni ventili baterije preprečujejo eksplozijo v primeru izpuščanja plina. Celoten pokrov baterije je skladen z ustreznim standardom, baterija pa izpolnjuje splošne varnostne zahteve za izdelke.

Polnjenje in delovanje baterij

Pred prvo uporabo je treba baterijo napolniti. Če baterijo vstavite v napravo, ki ne more zaznati njenega stanja napolnjenosti, se lahko baterija popolnoma izprazni, kar povzroči nepopravljivo poškodbo – uničenje baterije.

Polnjenje baterije je treba opraviti z ustreznim napajalnikom ali polnilno napravo, ki podpira tehnologijo AGM in ima polnilno napetost 14,4 V za 12 V baterije in 7,2 V za 6 V baterije. Če polnilnik ali napajalnik nima teh parametrov, lahko pride do nepopolnega polnjenja, hitre porabe energije in v skrajnem primeru do uničenja baterije.

Optimalna življenjska doba varnostnih sistemov je 5 let.

Priključitev s priključki FASTON

Večina svinčevo-kislinskih baterij EMOS, ki ne potrebujejo vzdrževanja, je opremljena s priključki FASTON. Sponke FASTON se pogosto uporabljajo v elektronski in električni opremi ter avtomobilski industriji. Priključki FASTON omogočajo hitro priključitev kabla in priključka na baterijo.

Najpomembnejši parametri
napetost12 V
kapaciteta5 Ah
brez vzdrževanjada
Drugi parametri
otroške hojce – npr. Peg-Péregoda
polnilne svetilkene
ribiči – eholoti, sonarji, napajanje motorja ladjeda
vrtni traktorjida
optimalna življenjska doba5 let
teža1,65 kg
tehnologijaAGM
EZS (elektronski varovalni sistemi)da
CENTRALE JABLOTRON JA100Kne
EPS (elektronski požarni sistemi)da
terminalfaston 6,3 mm
UPS (brezprekinitveni viri)da
CENTRALE JABLOTRON JA82Kne
kemijska sestavaPb
zasilna razsvetljavane
PARADOKSne
CENTRALE JABLOTRON JA106Kne
CENTRALE JABLOTRON JA106K(R)ne
CENTRALE JABLOTRON JA83ne
varnostne baterije za dvigala – osvetlitev, govorne
dimenzije91 × 71 × 105 mm
prodajna embalaža1 kos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Šifra: B9679 Kategorija:
Teža1 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Svinčeni akumulator SLA 12V 5AH”

5 × one =

Trenutno ni mnenj