-6%
Na zalogi v skladišču

Immax NEO 07117-3 – MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v3 Tuya


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 36,36  (-0,44 )

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 so možgani in središče sistema Immax NEO.

36,80  39,10 

Opis izdelka

Odkrijte Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 – možgane in središče vašega pametnega doma!

Zdaj lahko brez omejitev izkoristite vse funkcije vašega pametnega doma z našim inovativnim Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3. Ta izjemna naprava temelji na preizkušeni tehnologiji ZigBee 3.0 in Bluetooth, ki zagotavljata vrhunsko delovanje vašega pametnega doma.
Povežite se prek Wi-Fi, Bluetooth in ZigBee ter prevzemite nadzor nad svojim domom kar preko aplikacije Immax NEO PRO. Združljiva je z operacijskimi sistemi iOS in Android ter glasovnimi pomočniki, kot so Amazon Alexa, Google Assistant, Tuya in LIDL.

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 je zasnovan tako, da omogoča povezavo vseh vaših pametnih naprav v eno centralno enoto. Z njim boste dosegli vrhunsko razsvetljavo, saj boste lahko preprosto prilagajali intenzivnost svetlobe, toplotni odtenek ter ustvarjali čudovite barvne kombinacije v različnih delih vašega doma.
Pametni nadzor je zdaj na dosegu vaših rok, ne glede na to, kje se nahajate. Uporabite naš Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 za zaklepanje vrat, nastavljanje alarma ali upravljanje žaluzij – vse to preprosto s klikom na vašem mobilnem telefonu.Odkrijte še več funkcij, vključno s senzorji in termometri, ter postanite nepremagljiva trdnjava s pomočjo naše nove funkcije, imenovane varnostna logika.

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 deluje na protokolih ZigBee 3.0, Wi-Fi in BLE 5.0, kar zagotavlja stabilno in zanesljivo povezavo. Z vhodno napetostjo AC 230V 50-60Hz za vir ter 5V 1A za pametna vrata, bo vaš pametni dom deloval brezhibno.Ne odlašajte več, prenesite našo aplikacijo Immax NEO in postanite gospodar vašega pametnega doma. Uživajte v vrhunski tehnologiji, ki je enostavna za uporabo in vam omogoča popoln nadzor nad vašim domom. Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 – pametni dom še nikoli ni bil tako preprost!

Parametri

ProizvajalecImmax NEO
MaterialPlastika
BarvaBela
4,2 W
Nadzor prek telefonaBluetoothZigBeeTUYAWi-FiAlexa
Višina15 mm
Širina60 mm
Dolžina60 mm
0,08 kg
IP20
Napetost5 V
2
Garancijska doba36 mesecev

NAVODILA BRIDGE

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 36,80 .

Teža0,5 kg

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 36,80 .

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Immax NEO 07117-3 – MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v3 Tuya”

nineteen − thirteen =

Trenutno ni mnenj