-26%
ZIMSKI POPUST - velja še:
,
Na zalogi v skladišču

SONČNA ELEKTRARNA GROWATT 5,5kWp-5.000W 800-960Ah Wi-Fi

(4 mnenja strank)
Razpoložljivost:

12 na zalogi


GROWATT – Samooskrbna OFF-GRID Solarna Elektrarna .Elektrarna ne potrebuje soglasja Sodo za montažo , saj spada pod otočne sisteme.Posebnost Growatt elektraren je da razsmernik omogoča , da se vzporedno na njega doda enak sklop elektraren do 6 komadov, kar omogoča skupno razširitev moči do 30kW.deluje brez priključitve na električno omrežje.Energijo za elektriko jemlje direktno iz akumulatorjev, lahko pa za pomoč  (če imamo priključenih več porbnikov) uporabimo tudi električno omrežje.V tem primeru elektrarna jemlje iz omrežja le razliko do njene polne moči.

6.223,46  8.434,98 

12 na zalogi

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
zima30 – bon v vrednosti 30€

Ta sončna samooskrbna elektrarna ne oddaj nobenih viškov v omrežje in dejansko jih bote porabili povsem sami. To je velika prednost pred Net-Metering sistemi iz katerih dobimo dejansko le 30% do 40% energije ostalo pa nam pobere dobavitelj električne energije,.Ker razsmernik GROWATT napaja porabnike kar direktno, posledično tudi bistveno manj prazni akumulatorje. S tem dosežemo precej daljšo življensko dobo akumulatorjev.Letna proizvodnja 6kW sončne elektrarne v Sloveniji je okoli 6.800kWh, odvisno od lokacije, smeri in nagiba solarnih modulov. Če imate stalne, podnevi delujoče porabnik-e, z močjo vsaj 4,7 kW, je ta elektrarna optimalna rešitev.Razsmernik GROWATT omogoča tudi nastavljivo časovno polnjenje akumulatorjev, lahko mu tudi nastavimo da bo polnil akumulatorje iz omrežja le ponoči- takrat je seveda tok najcenejši.vse podrobnosti o delovanju razsmernika GROWATT ki je srce sistema si lahko ogledate na spodnjem videu posnetku.Z wi-Fi modulom pa smo vseskozi na tekočem koliko pomoči proizvaja naša elektrarna, oziroma koliko smo prihranili.Naredite vaš dom samooskrben in pozabite na račun za elektriko.Solarni kompleti so odvisno od moči primerni za samooskrbo vaše hiše , vikenda, zidanice počitniške brunarice . Vsebujejo vse komponente in so primerni za samomontažo.Akcijske cene z brezplačno dostavo na vaš dom.Cene veljajo do razprodaje zalog.Komplet je primeren za samo montažo in vsebuje predvidoma vse komponente za delovanje. Komplet je namenjen za hiše, vikende,zidanice, kampe, počitniške hišice,brunarice.

Da izberete pravo konstrukcijo za svojo kritino kliknite na spodnjo povezavo:
NOSILNA KONSTRUKCIJA PO VRSTI KRITINE

Garancija:
– solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-akumulatorji/1 leto
-montažni material/ 1 leto

Navodila Growatt 3500-5000ES
Tehnični podatki Growatt 3500-5000ES

Teža1000 kg

Video

Vezava

Konstrukcija

Nosilno Konstrukcijo za montažo solarnih panelov izberemo glede na to kakšno vrsto kritine imamo v posebni kategoriji NOSILNA KONSTRUKCIJA ZA SOLARNE PANELE ali na povezavi čisto spodaj.Konstrukcija vsebuje vsa pritrdila ki so potrebna,da solarne panele razvrstimo in montiramo na našo streho.Obstajajo pritrdila za opečnato kritino,betonski strešnik,bitumensko ali leseno kritino,salonit kritino,pločevinasto kritino in valovit strešno kritino.Vsa konstrukcija je narejena tako da omogoča kasnejšo razširitev in montažo tudi več panelov.Vsi elementi so iz nerjavečega aluminija.Montažo si lahko ogledate v zavihku VIDEO.

Ogled podrobnosti ali nakup lahko izvedemo z tem da kliknemo na spodnjo povezavo:

NOSILNA KONSTRUKCIJA

Nasveti

Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih in elektrarnah na našem BLOGU.

kliknite na povezavo: VSE O SOLARNIH SISTEMIH

Temelji na osnovi 4 mnenj

4.5 skupno
2
2
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

 1. Ivan Strajnar

  Z kompletom napajamo celotno hišo z vsemi napravami. V primeru primanjklaja energije imamo urejeno tako da preklopi na napajanje 220V. Edina slabost ki jo moramo omeniti je ta da komplet ni trofazni.

  Ivan Strajnar

 2. Aleks Vidmar

  Komplet uporabljamo na hiški na morju. Deluje ok.Edino kar imam za pripomnit je dokaj visoka cena, vendar je dejstvo da sem pregledal vse dobavitelje in nisem našel cenejše variante glede na kvaliteto ki jo komplet nudi.Zaenkrat zadovoljen

  Aleks Vidmar

 3. Kristian Oberski

  Zelo dober komplet. Cenovno definitivno najugodnejsi v Slo. Uporabljam na morju kjer nisem prikljucen na javno omrezje. Ko je pomanjaknje sonca – za 2-4 ure prikljucim Honda inverterski agregat 2,2kW ki napolni baterije.
  Top izbira res 👍
  Fantje pa so vec kot profesionalni in pomagajo kadarkoli poklicem in rabim kaksno pomoc ali nasvet. Priporocam.

  Kristian Oberski

 4. Andrej Zalokar

  Moč samega kompleta me je pozitivno presenetila , saj smo preizkusili tudi klimatsko napravo za ogrevanje vikenda , ter zagon hladilnika z skrinjo in ostalih manjših naprav. Zaenkrat deluje odlično.

  Andrej Zalokar

CroatianEnglishGermanItalianSerbianSlovenian