, ,
Na zalogi v skladišču

Solarni (PASTIR)-Pašni komplet AKUMAX 100-5J

(3 mnenja strank)

Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 253,94  (-3,09 )

Je pašni komplet ki vsebuje vse za avtonomno OFF-GRID delovanje.V kompletu celica, regulator, akumulator in električni pašni aparat, ter vsi elementi za povezavo.Komplet je dimenzioniran za uporabo v normalnem vremenskem okolju z optimalno sončno svetlobo.V kolikor želimo komplet uporabljati v zimskih ter z svetlobo manj optimalnih razmerah lahko v pustnem seznamu izberemo močnejšo celico in močnejši akumulator.

257,03 

Komplet vsebuje vse elemente ki so potrebni za takojšnje delovanje. Moč akumulatorja lahko izbiramo.
SOLARNI PAŠNI KOMPLET AKUMAX 100-5J VSEBUJE:
(V spustnem seznamu lahko izberete moč in tip solarne celice)
V spustnem seznamu izberite akumulator
(Če želimo komplet brez akumulatorja izbrišemo kljukico na levi strani)
(Dolžino kabla v metrih lahko izberete desno)
Količina:-+
(Dolžino kabla v metrih lahko izberemo desno)
Količina:-+
Predvidena dostava: 30.05.2024 - 03.06.2024
Aparat večje moči (5 J) je namenjen za pašo govedi ali drobnice in čuvanje posevkov pred divjadjo. Ko napetost akumulatorja pade pod določeno mejo se samodejno izključi. S tem je popolna izpraznitev akumulatorja onemogočena.Možna je uporaba vseh vrst 12 – voltnih akumulatorjev, priporočena pa je uporaba GEL / AGM akumulatorjev, ki so prirejeni za večkratne izpraznitve brez posledic za sam akumulator. Na ohišju obeh vrst aparatov sta priključka za ograjo in ozemljitev, vtičnica za 12 VDC napajanje preko usmerniškega adapterja, ter priključni kabel za akumulator s priključnimi klemami.Tehnični podatki:12 VDC Poraba: 3 W Izhodni impulz: 9 kV Izhodna moč: 5 J Najdaljša dolžina ograje: 100 km

Vse o solarnem pašnem kompletu :

 • Ali pašni komplet res lahko deluje povsem brez priklopa na električno omrežje ?

  Solarni pašni komplet vsebuje v kompletu solarni polnilec in akumulator, to pomeni, da za svoje delovanje ne potrebuje električnega priključka 230V. Deluje lahko povsem avtonomno in je odlična zadeva za odročene pašnike kjer nimamo možnosti priklopa na 230V omrežje. Seveda pa ima možnost delovanja tudi preko 230V sistema z adapterjem 12V !

 • Kako med seboj pravilno povezati vse elemente ?

  Vezava sistema:

 • Ali ima solarni pašni komplet vse potrebno za svoje delovanje ?

  Solarni pašni komplet  vsebuje solarno celico, regulator polnjenja, MC4 konektor, solarne kable, ter akumulatorskega pašnega pastirja AKUMAX 100-5J to pomeni da ga je potrebno le povezati in se polnjnenje lahko začne.

 • Ali lahko izberem večjo moč akumulatorja v solarnem pašnem kompletu ?

  V opisu kompleta kjer so navedene vse komponente v spustnem seznamu lahko izberete željeno moč akumulatorja. Za daljše in stabilnejše delovanje se priporočajo akumulatorji nad 40Ah.

 • Ali mi lahko sporočite točne dimenzije solarnega panela ki je v kompletu ?

  Vsi solarni kompleti imajo v seznamu opis vseh komponent ki jih vsebujejo. Z klikom na določeno komponento, pa se nam odpre stran kjer so navedeni čisto vsi podatki o tej komponenti. Pri solarnih panelih imamo poleg dimenzij navedene tudi vse podatke o moči in vseh ostalih parametrov.

 • Ali je za povezavo celice z regulatorjem dovolj le MC4 konektor 1 kom ?

  Mc4 konektor vsebuje tako moški del konektorja kot tudi ženski. To pomeni da za povezavo + in – solarnega kabla potrebujemo le 1 kom MC4 konektorja. Sama celica pa ima že vgrajen + in – solarni kabel z MC4 konektorjem, tako da jo le povežemo na solarni kabel in MC4 konektor ki je priložen kompletu.

 • Kako pravilno povežemo solarni regulator z solarnim modulom in akumulatorjem ?

  Postopek in vrstni red povezovanja solarnega regulatorja s solarnim modulim, akumulatorjem in porabniki je treba skrbno upoštevati sicer sistem ne bo deloval.

  Najprej je treba povezati akumulator s solarnim regulatorjem. Nato je treba povezati solarni modul s solarnim regulatorjem.Ter na koncu električne porabnike z akumulatorjem.
  Solarni regulator polnjenja se mora namestiti na hladen in suh prostor in blizu akumulatorjem.
  Regulator polnjenja mora biti nameščen čim bližje akumulatorju, da bo tudi kontrola polnjenja slonela na čim bolj relevantnih podatkih. Vendar je potrebno pri namestitvi solarnega regulatorja ohraniti varnostno razdaljo vsaj 30cm do solarnega akumulatorja.

 • Kako pravilno nastavimo solarni regulator ?

 • Ali za montažo solarnega pašnega kompleta potrebujemo nosilno konstrukcijo ?

  Solarni polnilec običajno vsebuje le eno do največ dve celici zato posebna nosilna konstrukcija za montažo ni potrebna. Vsi solarni paneli imajo že izvrtane odprtine, tako da jih lahko pritrdimo na karšno koli konstrukcijo. Če pa bi vseeno želeli nosilno konstrukcijo jo je možno naročiti v kategoriji : NOSILNA KONSTRUKCIJA

 • Akumulator že imam, ali lahko kupim solarni pašni komplet brez akumulatorja ?

  V kolikor primeren akumulator že imate, lahko v opisu komponent kompleta odkljukate akumulator in pokazala se vam bo cena brez nakupa akumulatorja. Ko boste naročilo oddali boste prejeli komplet brez akumulatorja.

 • Ali za plačilo po PREDRAČUNU res dobim še dodatni popust ?

  V našem podjetju smo se odločili, da vsem našim kupcem omogočimo dodatni popust za vsa plačila preko spletne banke po predračunu.Vse kar morate storiti je le da ob nakupu izdelka v razdelku plačila izberete Plačilo po predračunu (TRR) in sistem vam,ker gre plačilo direktno na TR,podari provizijo ki jo vidite ob zaključko nakupa označeno kot DODATNI POPUST ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU. Višina provizije je seveda odvisna od višine nakupa in program vam jo sam izračuna in ovrednoti kot dodatni popust.

  Ideja je bila da vsem našim kupcem, podarimo del provizije ki bi jo morali plačati bančnim ustanovam za plačevanje z karticami.

  Plačevanje preko spletne banke pa je tudi zelo enostavno, saj ob zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail povzetek nakupa z QR kodo ki jo z telefonom samo preslikate v spletno banko in plačilo je izvedeno.

Teža12 kg
Tehnični podatki:12 VDC Poraba: 3 W Izhodni impulz: 9 kV Izhodna moč: 5 J Najdaljša dolžina ograje: 100 km

Temelji na osnovi 3 mnenj

5.0 skupno
3
0
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

11 + 18 =

 1. Milan Janškovec

  Zelo dobro deluje

  Milan Janškovec

 2. Matej J, Radomlje

  odlično

  Matej J, Radomlje

 3. Peter J, Žalec

  Delije odlično. zelo zadovoljen z nakupom.

  Peter J, Žalec