-22%
ZIMSKI POPUST - velja še:
Na zalogi v skladišču

Solarni komplet za avtodom 200W DUO


Vsebuje DUO solarni regulator , ki lahko hkrati polne 2 nepovezana akumulatorja.Solarni komplet za avtodom je namenjen avtodomom in počitniškim prikolicam ali navtiki.

269,07  344,01 

Solarni komplet vsebuje:
(Za podrobnosti klikni na izdelek)
(V spustnem seznamu lahko izbirate med regulatorji)
(V meniju desno izberite dolžino kabla v metrih)

Solarni komplet za avtodom je namenjen avtodomom in počitniškim prikolicam ali navtiki.
Namestitev solarnega kompleta za avtodom  je hitra in enostavna. Solarni modul zadostuje poleti za napajanje hladilnika.
DUO regulator omogoča sočasno polnjenje porabniškega akumulatorja in vzdrževanje zagonskega akumulatorja. Tako ste lahko sigurni, da bo zagonska baterija vedno zagnala avtodom, porabniški akumulator pa bo zadostno napolnjen.

Solarni regulator Epsolar 20A duo, za plovila, avtodom

Prednosti DUO polnilca:

1.Neodvisno polnjenje 2 popolnoma različnih akumulatorjev 2.Lahko polnite tudi samo 1 akumulator 3.Izberete prioriteto polnjenja v % (naprimer 1-90% -2-10%) 4.če je 1 akumulator napolnjen polnilec preusmeri vso energijo v 2 akumulator 5.Na regulatorju zaradi boljšega polnjenja izberete tip akumulatorja (GEL.AGM,tekoči elektrolit..)

 

NAVODILA (314,62 KB)Garancija:

– solarni modul – 2 leti
– solarni regulator – 1 leto

 

Teža12 kg

Montaža solarnega kompleta:

Vezava:

 

POMEMBNO:Montažo mora izvesti za to usposobljena oseba – obrtnik,lahko tudi avtoelektričar ki se profesionalno ukvarja z montažami solarnih plošč na avtodome ali na druga plovila in vozila.Saj le ob pravilni uporabi postopka leplenja in profesionalni namestitvi, ne pride do kakršnih koli poškodb ali še huje do nesreč če montaža ni pravilno izvedena in nosilci ter lepilo ne držijo po predpisih.
Podjeteje Eurodiskont d.o.o., se odvezuje kakršne koli odgovornosti, ki bi jo lahko povzročila nestrokovna montaža oziroma neprofesionalna uporaba lepil. 
 

Za naročilo kompleta sika klikni na sličico:

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Solarni komplet za avtodom 200W DUO”

Trenutno ni mnenj

CroatianEnglishGermanItalianSerbianSlovenian