Na zalogi v skladišču

EMOS Videodomofon H3015 7″ barvni EM-10AHD zaslon


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 141,48  (-1,72 )

POZOR:  Notranja Enota za komplet EMOS H3010 brez zunanje enote (kamere)

143,20 

x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,38 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 13,38 €
Odplačati želim čim prej
3 x 51,77 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 51,77 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Predvidena dostava: 17.07.2024 - 19.07.2024

Opis:
Emos domofon s 17,8 cm (7″) velikim barvnim zaslonom.

Lastnosti:

 • barvni zaslon
 • barva srebrna
 • montaža na steno
 • upravljanje ključavnice in pomika vrat vratna ključavnica, premik vrat
 • zahtevana kabelska napeljava FTP ali SYKFY 5 X 2 X 0,5
 • intercom
 • možnost snemanja
 • število vodnikov (monitor/ključavnica/vrata) 4+0+2
 • izvedba (slušalke/hands free) hands-free
 • napajanje monitorja 12 V DC (priloženo)
 • velikost zaslona 7″
 • možnost priključitve CCTV kamer
 • število melodij 10 + lastne
 • regulacija glasnosti
 • dimenzije monitorja 175 X 125X 20 mm
Garancija: 24 mesecev
Najpomembnejši parametri
barvni zaslonda
barvasrebrna
montažana steno

Večnamenski AFD videodomofon EMOS EM-10AHD

Imate radi popolne rešitve? Potem vas bo videodomofon EMOS EM-10AHD z vrhunsko full HD sliko popolnoma navdušil. Poleg povsem ostre in kakovostne slike podnevi in ponoči, skupaj s širokim zornim kotom kamere do 160°/120°, vam ta model ponudi tudi možnost nadgradnje sistema z drugimi kamerami ali varnostnimi kamerami. Samoumevno je upravljanje ključavnic vrat in pomika vrat ograje. Kamera na vratih pa je poleg tega odporna na vremenske in mehanske vplive. Ni vas treba skrbeti, kam jo namestiti.

Ko se oglasi zvok, boste na notranjem zaslonu LCD videli vsakega obiskovalca, ne glede na to, ali je zunaj svetlo ali globoka tema. In če vas ravnokar ni doma, vam vaš gost lahko pusti sporočilo. Po prihodu domov si ga boste na zaslonu enostavno predvajali.

Videodomofon EMOS EM-10AHD je opremljen tudi s funkcijo zaznavanje gibanja, ki nadzoruje vaše premoženje. Posnete fotografije in videoposnetke sistem samodejno shranjuje na mikro SD kartico. Odslej vam ne bo ušel ne noben gost, ne tat in ne drug nedobrodošel obisk.

Vedno veste, kdo je za vrati

S setom videodomofona in kamere s HD prenosom slike in širokim zornim kotom kamere do 160°/120° boste vedno vedeli, kaj se pri ograji ali pri vaših vratih dogaja. Nič vam ne bo več ušlo. Kakovostna slika vam na zaslonu LCD takoj prikaže vsakogar, kdor pri vas doma pozvoni.

Namesto vas vidi podnevi in ponoči

Mehanski IR filter zagotavlja popolno snemanje kamere, ne glede na to, ali je zunaj ostra dnevna svetloba ali globoka tema. Čez dan HD kamera snema barvno, pri poslabšanih svetlobnih razmerah se samodejno preklopi v črno-beli način, s pomočjo infrardečih LED diod pa snema enako kakovostno kot podnevi.

Odklene, odpre vrata ograje ali pusti sporočilo

Videodomofon EMOS EM-10AHD vam olajša življenje v veliko pogledih Ne samo, da vas opozori na prihajajoči obisk in zagotovi obojestransko glasovno komunikacijo, temveč po pritisku na tipko na notranjem LCD zaslonu tudi v trenutku odklene vhodna vrata, odpre garažna vrata ali vrata ograje. Prav vam pride, četudi ravnokar niste doma. Če vas namreč pride kdo obiskat, vam lahko na odzivniku pusti zvočno in slikovno sporočilo.

Varuje vaše premoženje, kadar vas ni doma

Po prihodu domov ugotoviti, da so vašo hišo obiskali nepovabljeni gostje, ni nič prijetnega. Pustite, da videodomofon nadzoruje vaše premoženje. Set videodomofona je opremljen z režo za mikro SD kartico, na katero se lahko shranjujejo slike ali cela zaporedja posnetkov obiskovalcev, ki pozvonijo.

Sistem se lahko nadgradi tudi z dodatnimi varnostnimi kamerami za nadzorovanje drugih pomembnih mest, kot so parkirna mesta, garaže ali zadnji vhod. S pomočjo samodejnega zaznavanja gibanja poleg tega sistem kamere hitro oceni prihod nepovabljenega gosta. Na njegovo prisotnost vas opozori z zvočnim signalom, za vsak primer posname še kakovostno fotografijo. Prostor pred vašo hišo bo stalno nadzorovan, ne glede na to, ali ste ravnokar doma, v službi ali na primer na dopustu.

Full HD ločljivost slike z velikim zornim kotom

Kamera je opremljena s tehnologijo ADH z ločljivostjo 2 Mpx, ki je na področju videodomofonov za majhne aplikacije na trgu vodilna. Podnevi in ponoči zagotavlja vrhunsko ostro sliko v HD ločljivosti (1024 × 600 px).

Vrhunska slika podnevi in ponoči

V mraku ali v temi kamera na vratih samodejno aktivira samodejni IR filter in infrardeče LED diode, s katerimi temno okolje neopazno osvetli. Pri poslabšanih svetlobnih pogojih poleg tega preklopi v črno-beli način in snema enako kakovostno kot pri jasni dnevni svetlobi. Na ta način kameri ne bo nič ušlo, ne glede na to, ali je pravo poldne ali globoka noč.

Upravljanje ključavnic vrat in pomika vrat ograje

Ste dobili obisk in je do vrat predaleč? S pritiskom ene same tipke lahko med klicem s prihajajočimi gosti upravljate ključavnico vrat pri vhodu. Sistem na enak način enostavno komunicira tudi z vsem tipi elektronskih pomikov vrat ograje.

Širok zorni kot

Imate nizko ograjo ali ne veste, kam kamero namestiti tako, da bodo prihajajoči gostje vedno dobro vidni? Ne obremenjujte se. Po zaslugi dovolj širokega zornega kota do 160°/120° lahko vgrajena kamera prihajajočega prikaže tudi v primeru, da je kamera nameščena na nizki ograji ali na drugem ne preveč primernem mestu.

Funkcija snemanja sporočil

Videodomofon EMOS EM-10AHD omogoča zagnati način Zunaj doma. Po pritisku na zvonec se samodejno predvaja poziv, da se pusti sporočilo in se zažene snemanje. Po vrnitvi domov potem vsa posneta zvočna in slikovna sporočila na zaslonu videodomofona enostavno predvajate.

Kompaktni LCD monitor

Ne deluje moteče, kljub temu pa nase hitro pritegne pozornost z ostro sliko, kadar kdo pozvoni. Kakovosten barvni zaslon dimenzij 175 × 125 × 20 mm z večjezičnim menijem in s preglednimi grafičnimi ikonami nudi celo vrsto praktičnih funkcij in nadgradenj. V sistemi izberete ono od desetih melodij zvonjenja ali vanj enostavno naložite lastno. In če monitorja ravnokar ne uporabljate, lahko njegov prikazovalnik pustite povsem ugasniti ali na zaslonu prikazati uro.

Zaznavanje gibanja

Če imate stvari radi pod nadzorom, potem vas zagotovo razveseli, da je videodomofon opremljen z režo za mikro SD kartico. Nanjo lahko shranjujete slike in cela zaporedja video posnetkov obiskovalcev, ki zvonijo. Pri aktiviranju funkcije zaznavanje gibanja bo kamera stalno nadzorovala prostor pred vhodom v vaš dom. Na nepovabljenega obiskovalca vas opozori z zvočnim opozorilom in samodejno se zažene tudi snemanje videa ali fotografije. Če sistem poleg tega nadgradite še z drugimi varnostnimi kamerami in ostalimi elementi, ki varujejo vaš dom, iz svojega videodomofona ustvarite celovit nadzorni sistem, po zaslugi katerega vas za svoj dom ne bo treba skrbeti niti v primeru, da ste ravnokar na drugem koncu sveta.

Odpornost na vremenske vplive

Kamere iz družine izdelkov EM-10AHD so proizvedene iz masivne kovine. Zaradi tega so odporne na vremenske in mehanske vplive. Za najvišjo zaščito so poleg tega opremljene s kovinsko zaščitno strehico. Ne moti jih ne dež ne sneg.

Enostavna namestitev

V okolici vašega vhoda ni primernega mesta za namestitev kamere? Ni vam treba obupati. H kameri vam priložimo montažni klin, ki vam celotno namestitev olajša in po zaslugi katerega je možno kamero namestiti poševno.

Možnost nadgradnje seta

Videodomofon je pripravljen tudi na to, da imate veliko družino, prostorno hišo ali v hiši na primer ne samo živite, temveč tudi delate. K sistemu enostavno dokupite in priključite dodatne kamere za drugi vhod in kamere za več neodvisnih uporabnikov. Iz svojega videodomofona boste ustvarili natančno takšen sistem, ki vam bo najbolj ustrezal.

 

 

 

Šifra: H3015 Kategorija: Oznaka:

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “EMOS Videodomofon H3015 7″ barvni EM-10AHD zaslon”

2 + 1 =

Trenutno ni mnenj