Ali lahko naročeni izdelek osebno prevzamem na sedežu podjetja ?

Ker ima podjetje Eurodiskont d.o.o. skladišča na treh različnih lokacijah je osebni prevzem izdelka možen le po predhodnem dogovoru in plačilu izdelka po predračunu.Osebni prevzem z plačilom v gotovini ni možen.

V spodnjih točkah na kratko predstavljamo kako izvesti osebni prevzem na sedežu podjetja:

1.V naročilu ki ga izvedete pod rubriko opombe zapišete, da bi izdelek želeli osebno prevzeti v Šmarjeških Toplicah 99 in želite prejeti predračun brez vključenih stroškov pošiljanja.

2.Predračun brez stroškov pošiljanja prejmete na vaš e-mail v nekaj urah.Ko izvedete plačilo,potrdilo posredujete na e-mail podjetja.

3.Ko je izdelek pripravljen za vaš osebni prevzem , prejmete na vaš e-mail točna navodila kako prevzem izvedete.Vsi prevzemi so omogočeni povsem brezstično.

Opozorilo:Pred potrditvenim sporočilom, da je izdelek pripravljen za prevzem ne hodite na lokacijo, saj izdelka ne boste mogli prevzeti ker je verjetno še v drugem skladišču.Ravno tako na lokaciji Šmarješke Toplice 99 ni prisotnega osebja ki bi vas sprejelo, saj se tam opravlja le oddaja in sprejem naročenega blaga v določenih urah.