Ali lahko nakup opravim na sedežu podjetja ?

Podjetje Eurodiskont d.o.o. (Cenejši Spletni Nakupi) je registrirano izključno kot spletni trgovec tako za veleprodajo kot tudi maloprodajo. Salona ali trgovine za maloprodajo, kjer bi si kupci ogledali artikle žal nimamo. V Šmarjeških Toplicah 99 imamo le veleprodajno skladišče, kjer se vrši prevzem blaga in dnevno pakiranje izdelkov glede na naročila.Za skladiščenje solarne opreme zaradi večje količine uporabljamo kar tri različne lokacije, tako da kupcem  v osnovnem skladišču žal ne moremo pokazati naprimer razsmernikov ali solarnih celic.Ravno tako stranka pri nas ne more opraviti gotovinskega nakupa, saj je po zakonu o spletni prodaji nujno potrebno spletno naročilo.Po dogovoru lahko stranka blago pri nas osebno prevzame, vendar le ko je opravljen spletni nakup in plačilo.

Osebje je na naslovu Šmarješke Toplice 99 prisotno le glede na dogovorjene dostave in prevzeme dostavnikov,tako da strank žal ne more sprejeti.

Na vsa vprašanja o delovanju oziroma nakupu solarnih izdelkov odgovarjamo izključno preko e-maila oziroma obrazcev v klicnem centru,saj le tako lahko ohranimo sledljivost vseh naročil in povpraševanj.

POVEZAVA na KLICNI CENTER

Vse solarne komplete oziroma Elektrarne našim kupcem tudi BREZPLAČNO DOSTAVLJAMO.

V kolikor imate morda do spletne prodaje še vedno nezaupanje, vse izdelke seveda lahko plačate ob prevzemu blaga z gotovino.Ravno tako lahko seveda koristite 15 dnevni rok za vračilo izdelkov v kolikor se izkaže da vam ne ustrezajo.Vsi izdelki pa so seveda novi in veljajo vse reklamacije v zakonitih garancijskih rokih.

Prodaja Eurodiskont d.o.o.