SolarEdge SE17K SetApp – Trifazni omrežni razsmernik 17kWh

**Izjemni Trifazni Omrežni Razsmernik SolarEdge: Prava Izbira za Vaš Solarni Sistem**

Če ste lastnik solarnega sistema ali razmišljate o namestitvi enega, potem zagotovo želite, da bo vaš sistem deloval s čim večjo učinkovitostjo in vam prinašal največji donos. Za to pa je ključnega pomena imeti kakovosten trifazni omrežni razsmernik, ki bo pretvarjal enosmerno napetost iz vaših solarnih modulov v trifazno izmenično napetost, ki je sinhronizirana z javnim električnim omrežjem. In prav tu vstopi Trifazni Omrežni Razsmernik SolarEdge.

**Sinhronizacija z Odličnostjo**

SolarEdge trifazni omrežni razsmernik ni samo običajen razsmernik. Deluje skupaj z optimizatorji moči SolarEdge, ki so nameščeni ob solarnih modulih. Ti optimizatorji omogočajo razsmerniku, da natančno spremlja in upravlja moč, ki jo generirajo vaši solarni moduli. To pomeni, da bo vaš sistem vedno deloval z največjo učinkovitostjo, saj bo razsmernik prilagajal delovanje modulov glede na različne pogoje, kot so senčenje ali umazanija na modulih.

**Najvišji Izkoristek**

Eden od glavnih razlogov, zakaj bi morali izbrati Trifazni Omrežni Razsmernik SolarEdge, je njegov impresiven izkoristek. S kar 98% izkoristkom bo vaš solarni sistem pretvarjal sončno energijo v električno energijo z minimalnimi izgubami. To pomeni, da boste lahko izkoristili večino energije, ki jo proizvajajo vaši solarni moduli, kar se bo odražalo v nižjih računih za elektriko.

**Enostavna Montaža in Povezava**

Montaža in povezava Trifaznega Omrežnega Razsmernika SolarEdge sta izjemno enostavni. Z majhno težo in kompaktnimi dimenzijami bo montaža hitra in brez težav. Komunikacijski vmesniki, vključno z Ethernetom in RS485, omogočajo enostavno povezavo z vašim domačim omrežjem, kar vam omogoča spremljanje delovanja sistema preko spletnega portala SolarEdge Monitoring Platform.

**Zanesljivost in Garancija**

Trifazni Omrežni Razsmernik SolarEdge je izdelan za trajnost in zanesljivost. Z največjo močjo na enosmernem vhodu 22950 W in nazivno močjo na izmeničnem izhodu 17000 VA, bo vaš sistem kos tudi večjim potrebam. Poleg tega je izkoristek razsmernika 98%, kar zagotavlja optimalno delovanje.

Da bi vam zagotovili popoln mir, je SolarEdge pripravljen na dolgotrajno zanesljivost. Garancija za ta izdelek traja 12 let, vendar pa obstaja tudi možnost podaljšanja na 20 ali celo 25 let, če želite še dodatno varnost za vaš solarni sistem.

**Zaključek**

Trifazni Omrežni Razsmernik SolarEdge je odlična izbira za vse lastnike solarnih sistemov, ki želijo izkoristiti maksimalen potencial svojih solarnih modulov. S svojo visoko učinkovitostjo, enostavno montažo in zanesljivostjo je ta razsmernik idealen za sisteme za samooskrbo in net-metering. Ne čakajte, izkoristite sončno energijo v njeni najboljši obliki z Trifaznim Omrežnim Razsmernikom SolarEdge.

 

NAKUP IN VSE PODROBNOSTI