Na zalogi v skladišču

Growatt Hibridna Trifazna sončna elektrarn 9,1kWp-10.000W z 7,6kWh hranilnikom

(2 mnenji strank)

Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 9.524,70  (-61,00 )

🔧 Zahteva montažo strokovnjaka.
⚡ Deluje OFF-GRID in ON-GRID.
🔋 Li-ion baterije vključene.
🔌 Omogoča napajanje 230V porabnikov.
🚚 Brezplačna dostava na vaš dom.

9.585,70 

SONČNA ELEKTRARNA vsebuje:
(Za podrobnosti klikni na izdelek)
Količina:-+
(Izberemo lahko število baterij)
(Zaščita solarnih panelov)
Količina:-+
Količina:-+
Predvidena dostava: 04.06.2024 - 10.06.2024

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
 
Vstopite v prihodnost energetske neodvisnosti z našo napredno sončno elektrarno, opremljeno z inovativnim Growatt hranilnikom. Cena te tehnološko dovršene rešitve je izjemno privlačna, še posebej glede na vgrajeno kakovostno opremo, ki vključuje hibridni razsmernik Growatt 10kW SPH 10000TL3 BH-UP.
Razsmernik je oblikovan z mislijo na zanesljivo delovanje, saj omogoča povezavo z baterijami in vsebuje integriran izhod UPS. To pomeni, da boste lahko na ta izhod povezali vaše najpomembnejše električne naprave in jim zagotovili neprekinjeno oskrbo s solarno energijo tudi v primeru izpada omrežja.Vključen je celoten komplet sončne elektrarne, ki poleg solarnih modulov vključuje tudi solarno konstrukcijo, AC in DC zaščito, optimizatorje, kable in drugo potrebno opremo.Naša sončna elektrarna omogoča izbiro med izvozom viškov energije v omrežje ali uporabo za lastne potrebe. Sistem net metering omogoča izvoz viškov v omrežje, kar povečuje stopnjo samooskrbe, medtem ko sistem brez izvoza viškov energije omogoča porabo proizvedene energije tam, kjer je nastala.Za izkoriščenost sončne elektrarne, ki služi le za lastne potrebe, je ključna poraba električne energije podnevi, ko je proizvodnja solarnih modulov najvišja. Pri tem je pomembno tudi, da električni porabniki delujejo čim več podnevi, kar podaljšuje življenjsko dobo baterij in povečuje učinkovitost izrabe sončne energije.

Pri investiciji v sončno elektrarno so na voljo tudi subvencije Eko sklada, ki znašajo 500 €/kWh hranilnika, vendar ne več kot 25% celotne vrednosti investicije. Poleg tega so na voljo tudi ugodni krediti, kar omogoča hitro in enostavno uresničitev vaše energetske vizije.

Za postavitev obeh tipov sončnih elektrarn potrebujete le enostavno soglasje elektro distributerja, kar pomeni, da je ta naložba resnično izvedljiva in dostopna. Zakaj bi čakali? Obrnite se na nas danes in stopite korak bližje k energetski neodvisnosti!

 
Izračunajte si potrebno moč solarnega kompleta:
OFF-GRID KALKULATOR
Odgovori na vsa vaša vprašanja:
FAQ

Garancija:
– solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-Li-ion baterije: 10 let
-montažni material/ 1 let

SPH4-10KTL3 BH Quick installation
Growatt SPH4000-10000TL3 BH Datasheet
Growatt-SPH-4000-10000-Manual-Eurodiskont
Growatt-SPH-4000-10000-SLO
ARK 2,5 HV NAVODILA SLO

 

Vse o Hibridnih Sončnih Elektrarnah

 • Ali je v solarnem kompletu že vključena nosilna konstrukcija za solarne panele ?

  Nosilna konstrukcija ne more biti vključena v solarni komplet, ker vsak tip strehe zahteva drugačno nosilno konstrukcijo oziroma nosilce. Ravno tako je sestava nosilne konstrukcije odvisna od postavitve ki jo želimo. Primer: 8 solarnih panelov lahko postavimo v eno vrsto ali pa v dve vrsti po 4 panele. Pravo nosilno konstrukcijo za naš tip strehe izberemo v kategoriji NOSILCI ZA SOLARNE MODULE .

 • Kako pravilno izbrati Nosilno konstrukcijo za Solarne panele ?

  Nosilna Konstrukcija pri Solarnih kompletih ali elektrarnah ni priložena iz vzroka, ker ne obstaja povsem univerzalna ki bi zadostila montaži na vse strešne kritine. Da lahko montiramo solarno konstrukcijo ki bo primerna naši kritini moramo vedeti nekaj osnovnih podatkov:

  1. Prvi podatek je seveda tip naše kritine.

  Osnovni tipi ki obstajajo so : Opečnata kritina, betonski strešnik, pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina…
  Pri vseh naštetih kritinah moramo biti pozorni predvsem na opečnato kritino, ter betonski strešnik ki za montažo potrebujejo element nosilna kljuka ki omogoča pritrditev nosilne konstrukcije pod opečnato kritino na konstrukcijo strehe. Vse ostale naštete kritine omogočajo montažo univerzalne nosilne konstrukcije direktno na površino same kritine.

  2. Drugi pomembni podatek pa je vrsta solarnega panela.

  V naši prodaji imamo univerzalne solarne panele AUSTA in panele TRINA SOLAR, ki za svojo montažo uporabljajo različno nosilno konstrukcijo, predvsem zaradi debeline solarnega panela, ki se razlikuje in zato uporabljamo različne profile in tudi vmesne (ICK) ter končne (ECK) zaključne elemente. Nosilna konstrukcija za AUSTA solarne panele se lahko v večini primerov uporablja tudi za vse ostale proizvajalce. Za panele TRINA SOLAR pa moramo uporabljati izključno konstrukcijo TRINA SOLAR…

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za opečnato kritino, ali betonski strešnik za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina  za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  Predstavljamo tudi video posnetek primera montaže konstrukcije na ostrešje objekta:

 • Pred nakupom solarnega sistema bi želel pomoč in izračun moči izkušenega strokovnjaka. Na koga se lahko obrnem ?

  V podjetju Eurodiskont, smo v stalnem stiku z proizvajalci sistemov Growatt in ostalimi, ki vam na podlagi vaših posredovanih podatkov naredijo tudi izračun solarnega kompleta ki bi bil za napajanje vaših porabnikov primeren. Prosimo kliknite na  spodnjo povezavo in vnesite svoje podatke:

  OFF-GRID KALKULATOR

  (Strokovnjaki iz OFF-GRID področja Vam običajno odgovorijo v 24 urah.)

 • Kako deluje TRIFAZNI 10kW Hibridni Razsmernik GROWATT SPH 10000TL3 BH-UP ?

  Hibridni razsmernik se razlikuje od otočnega po tem, da lahko v omrežje tudi oddaja viške energije, otočni pa po zasnovi tega ne more. Bistvena prednost hibridnega razsmernika v primerjavi z otočnim je, da je mogoče hibridni razsmernik namestiti tudi v zunanjem prostoru in da deluje tiho. Solarni hibridni inverter 10kW, ki sicer oddaja viške v omrežje, je mogoče omejiti, tako da bo vsa nastala elektrika ostala tam kjer se proizvede.Kadar se uporablja v povezavi z omrežjem in ne želimo oddajati elektrike v omrežje, mora biti povezan z Energy metrom (glejte Povezani izdelki)Prednost razsmernika Growatt SPH 10000TL3 BH-UP pred drugimi modeli tega proizvajalca in konkurenco je, da ima že vgrajen izhod za back up. V primeru izpada omrežja bo napajal izbrane porabnike na vseh treh fazah in s polno močjo 10kW.
  Razsmernik je namenjen za avtonomno delovanje (off grid – vikendi, itd.) ali kot hibridni razsmernik v povezavi z omrežjem za samooskrbo z elektriko.
  Viške energije shranjuje li – ion akumulatorjih.
  Idealen je tudi za sončne elektrarne, kjer so solarni moduli nameščeni na dveh straneh strehe, saj ima vgrajena dva MPPT-ja. Z namestitvijo dveh vej solarnih panelov, je tako efektivnost sončne elektrarne maksimalna.
  Še posebno zanimiv je za samooskrbo, ker so možne različne časovne nastavitve režima delovanja. Možnost, ki nudi še dodatne prihranke je, da polnimo baterije iz omrežja le ponoči, energijo pa uporabljamo podnevi.
  V otočnih sistemih je mogoča namestitev tudi v bivalnih prostorih, saj deluje zelo tiho, ali pa zunaj, saj ima visoko stopnjo zaščite in deluje do -25°C.
  Wi – fi modul omogoča vpogled v delovanje sončne elektrarne in spremljanje donosnosti ter možnost spreminjanja nastavitev delovanja na daljavo.

 • Kako deluje Growatt ARK-2.5H-A1 (Lion baterija 2.5kWh) ?

  Litij-ionska baterija ARK 2.5H-A1 proizvajalca Growatt je vrsta litijevih akumulatorjev z nazivno kapaciteto 2,56 kWh in enotno napetostjo za ta modul 51,2 V. Ta model baterije 2.5H-A1 deluje tako s HV kot XH nizi baterij ARK. Glede na inverter, s katerim bodo nameščeni, se uporablja drugačen BMS ali krmilnik.

  Tehnologija izdelave litij-ionske baterije Growatt ARK 2.5H-A1 je LiFePo (baterija iz litijevega ferofosfata) in je brez kobalta. Pripravljena je za namestitev v katerem koli okolju, zahvaljujoč zaščiti IP65, ter za pritrditev na steno ali montažo na tla. Ima pasivno naravno hlajenje, zato med delovanjem ne bo hrupa. Ta model ARK 2.5H-A1 je enotni modul, ki služi tako za oblikovanje skupine baterij ARK XH kot tudi ARK HV. Skupina baterij bo zahtevala specifičen BMS, če potrebujemo eno baterijo za sistem ARK XH in drug modul BMS za sisteme ARK HV.

 • Kaj pomeni garancija najnižje cene, ki je označena ob izdelku ?

  V e-trgovini Eurodiskont vedno kupujete po najnižjih diskontnih cenah!
  Če pri kateremkoli od SLOVENSKIH trgovcev najdete enak izdelek po nižji ceni kot pri nas, nam to poveste in mi vam zagotovimo enako ali nižjo ceno v naši trgovini. Garancija najnižje cene velja za izdelke, označene z logotipom:

  GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

  Kako uveljavim garancijo najnižje cene? Preprosto! Sporočite nam:
  vaše kontaktne podatke,
  natančno ime artikla,
  ime in spletno stran prodajalca oz. nam pošljete predračun
  Kmalu po tem Vas bomo kontaktirali.

  Predpogoji za uveljavljanje garancije:

  Garancija najboljše cene velja za vse artikle iz redne ponudbe slovenskih trgovcev pod pogojem, da je izdelek pri trgovcu, ki ponuja nižjo ceno dejansko tudi dobavljiv. Izdelek iz konkurenčne ponudbe mora biti identičen v barvi in velikosti.

  Opozorilo:
  • Garancija cene ne velja za razprodaje, kuponske akcije in popuste ter za projektne cene.
  • Prav tako ne velja za cene, ki veljajo samo za izbrane stranke.
  • Po prejemu in plačilu naročila garancije cene ni mogoče uveljavljati za nazaj.
 • Ali za plačilo po PREDRAČUNU res dobim še dodatni popust ?

  V našem podjetju smo se odločili, da vsem našim kupcem omogočimo dodatni popust za vsa plačila preko spletne banke po predračunu.Vse kar morate storiti je le da ob nakupu izdelka v razdelku plačila izberete Plačilo po predračunu (TRR) in sistem vam,ker gre plačilo direktno na TR,podari provizijo ki jo vidite ob zaključko nakupa označeno kot DODATNI POPUST ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU. Višina provizije je seveda odvisna od višine nakupa in program vam jo sam izračuna in ovrednoti kot dodatni popust.

  Ideja je bila da vsem našim kupcem, podarimo del provizije ki bi jo morali plačati bančnim ustanovam za plačevanje z karticami.

  Plačevanje preko spletne banke pa je tudi zelo enostavno, saj ob zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail povzetek nakupa z QR kodo ki jo z telefonom samo preslikate v spletno banko in plačilo je izvedeno.

Temelji na osnovi 2 mnenj

4.5 skupno
1
1
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

twenty − seventeen =

 1. Marko Babič, ljubljana

  Growatt razsmernik deluje odlično. Električar mi ga je omejil tako, da ne oddaja viškov v omrežje . Vso energijo shranjujem v baterije. Priporočam nakup

  Marko Babič, ljubljana

 2. Miha L, Maribor

  zelo zadovoljen

  Miha L, Maribor