-22%
,
Na zalogi v skladišču

SOLARNI KOMPLET GROWATT 760W-3.000W 190-240Ah

(1 mnenje stranke)
Razpoložljivost:

11 na zalogi


GROWATT – Samooskrbna OFF-GRID Solarna Elektrarna – Elektrarna ne potrebuje soglasja Sodo za montažo , saj spada pod otočne sisteme.Energijo za elektriko jemlje direktno iz akumulatorjev, lahko pa za pomoč  (če imamo priključenih več porbnikov) uporabimo tudi električno omrežje.V tem primeru elektrarna jemlje iz omrežja le razliko do njene polne moči.

1.563,40  2.006,29 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1.563,40 .

11 na zalogi

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz
zima30 -bon v vrednosti 30€

Ta sončna samooskrbna elektrarna ne oddaj nobenih viškov v omrežje in dejansko jih bote porabili povsem sami. To je velika prednost pred Net-Metering sistemi iz katerih dobimo dejansko le 30% do 40% energije ostalo pa nam pobere dobavitelj električne energije,.Ker razsmernik GROWATT napaja porabnike kar direktno, posledično tudi bistveno manj prazni akumulatorje. Ker razsmernik GROWATT napaja porabnike kar direktno, posledično tudi bistveno manj prazni akumulatorje. S tem dosežemo precej daljšo življensko dobo akumulatorjev,Razsmernik GROWATT omogoča tudi nastavljivo časovno polnjenje akumulatorjev, lahko mu tudi nastavimo da bo polnil akumulatorje iz omrežja le ponoči- takrat je seveda tok najcenejši.vse podrobnosti o delovanju razsmernika GROWATT ki je srce sistema si lahko ogledate v zavihku video.Z wi-Fi modulom pa smo vseskozi na tekočem koliko pomoči proizvaja naša elektrarna, oziroma koliko smo prihranili.Naredite vaš dom samooskrben in pozabite na račun za elektriko.Solarni kompleti so odvisno od moči primerni za samooskrbo vaše hiše , vikenda, zidanice počitniške brunarice . Vsebujejo vse komponente in so primerni za samomontažo.Akcijske cene z brezplačno dostavo na vaš dom.Cene veljajo do razprodaje zalog.

Komplet je primeren za samo montažo in vsebuje predvidoma vse komponente za delovanje. Komplet je namenjen za hiše, vikende,zidanice, kampe, počitniške hišice,brunarice…

Solarni komplet je primeren za :

 • radio
 • razsvetljava
 • manjši TV
 • hladilne torbe
 • polnjenje telefonov
 • ročna orodja za krajši čas do 3 kw
 • manjši varčni hladilnik

Garancija:
– solarni paneli/12 let na izdelavo, 25 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-akumulatorji/1 leto
-montažni material/ 1 leto

NAVODILA GROWATT-3kW
Tehnični podatki Gowatt 3kW

Teža1000 kg

Video

Vezava

 

Vezalna shema

NAVODILA GROWATT-3kW
Tehnični podatki Gowatt 3kW

Konstrukcija

Nosilno Konstrukcijo za montažo solarnih panelov izberemo glede na to kakšno vrsto kritine imamo v posebni kategoriji NOSILNA KONSTRUKCIJA ZA SOLARNE PANELE ali na povezavi čisto spodaj.Konstrukcija vsebuje vsa pritrdila ki so potrebna,da solarne panele razvrstimo in montiramo na našo streho.Obstajajo pritrdila za opečnato kritino,betonski strešnik,bitumensko ali leseno kritino,salonit kritino,pločevinasto kritino in valovit strešno kritino.Vsa konstrukcija je narejena tako da omogoča kasnejšo razširitev in montažo tudi več panelov.Vsi elementi so iz nerjavečega aluminija.Montažo si lahko ogledate v zavihku VIDEO.

Ogled podrobnosti ali nakup lahko izvedemo z tem da kliknemo na spodnjo povezavo:

NOSILNA KONSTRUKCIJA

Nasveti

Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih in elektrarnah na našem BLOGU.

kliknite na povezavo: VSE O SOLARNIH SISTEMIH

Temelji na osnovi 1 mnenja

5.0 skupno
1
0
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

 1. Peter

  Komplet uporabljamo na vikendu. Omogoča nam napajanje osnovnih porabnikov. Deluje brezhibno.

  Peter