Na zalogi v skladišču

Razvlažilec za avto PINGI Mega 1kg


Odstranjevalec vlage za avtomobil

13,93 

Mega Pingi razvlaževalnik avtomobila 1KG
Mega Pingi razvlaževalnik zraka ponuja hiter in enostaven način za odstranjevanje vlage iz vašega avtomobila, prikolice, avtodoma in čolna. To je vaša najboljša izbira proti zamegljenim vetrobranskim steklom in drugim težavam, povezanim z vlago. Mega Pingi razvlaževalnik zraka kot magnet privlači odvečno vlago v vašem vozilu. Absorbirana voda se varno zadrži, ne da bi med uporabo kdaj iztekla. In najboljša stvar? Ne potrebuje polnjenja!
Sčasoma v notranjosti avtomobila nabere precej vlage, ki zamegli stekla in skoraj ne vidi ceste. Meglena okna niso zgolj nadloga – vsak lastnik avtomobila se bo strinjal, da je vožnja v takšnih pogojih izjemno nevarna.
Inovativni Mega Pingi razvlaževalnik avtomobila se pogumno spopada s to težavo, privlači odvečno vlago kot magnet in jo učinkovito absorbira. Izdelek odpravlja odvečno vlago in zagotavlja udobje in varnost vsakodnevnega potovanja s prozornim vetrobranskim steklom.
Izdelek bo odpravil tudi vse neprijetne vonjave, ki so se nabrali v notranjosti avtomobila. Vaše vozilo bo imelo enak svež vonj kot takrat, ko ste ga pravkar kupili. Mega Pingi Avto-Razvlaževalec udari dve muhi na en mah, da vaše vozniško izkušnjo varnejše, in da je veliko bolj prijetno.

Šifra: 11345561 Kategorija:
Teža1,0000 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Razvlažilec za avto PINGI Mega 1kg”

Trenutno ni mnenj