Garancija Akumulatorji

Garancija

Trudimo se, da vam zagotavljamo najboljše artikle priznanih proizvajalcev, ampak če kljub temu vaš kupljeni artikel ne deluje kot bi moral, vam lahko pomagamo. Najprej preverite, če ima vaš artikel še veljavno garancijo. Garancijo lahko uveljavljate z računom.

Kakšen je garancijski postopek?

Akumulator ki je v okvari vedno dostavimo na pooblaščeni servis!

Za vse akumulatorje imamo zaradi hitrosti obdelave servise po celotni Sloveniji.Ob pakiranju ima vsak akumulator obvezno na sebi vrečko z garancijo , na kateri pišejo garancijski pogoji, ter je navedena tudi celotna mreža serviserjev za ta model.Akumulator mora stranka v primeru uveljavljanja garancije dostaviti na pooblaščeni servis. Ob reklamiranju na servisu potrebujete priložiti garancijski list, original račun, ter reklamacijski zapisnik z opisom napake.Pred samo reklamacijo na servisu bodite pozorni tudi na možnost, da je akumulator morda le izpraznjen zaradi napake porabnika.Priporočamo da ga najprej z polnilcem res dobro napolnete in če se napaka ponovi,ga nato reklamiramo.

 

GARANCIJSKE DOBE (avtomobilski akumulatorji do 100Ah):
– ROCKET 3 LETA
– ERA  3 LETA
– CARTECHNIC 2 LETI
– EXIDE 2 LETI
– VARTA 2 LETI
– BOSCH 2 LETI
– VSI MOTORSKI AKUMULATORJI 1 LETO
– SOLARNI AKUMULATORJI 1 LETO

Pooblaščeni serviser je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga.

Če napake niso odpravljene v skupnem roku 45 dni od dneva, ko je proizvajalec, prodajalec ali pooblaščeni servis od potrošnika prejel zahtevo za odpravo napak, mora proizvajalec potrošniku brezplačno zamenjati blago z enakim, novim in brezhibnim blagom.Če proizvajalec ali pooblaščeni serviser v roku iz prejšnjega odstavka ne popravi ali ne zamenja blaga z novim, lahko potrošnik razdre pogodbo ali zahteva znižanje kupnine.

PREDNOSTI UVELJAVLJANJA REKLAMACIJE NEPOSREDNO PRI POOBLAŠČENEMU SERVISERJU:

1.Hitrejša razrešitev reklamacije
2.Manjša možnost transportne poškodbe
3.Direkten kontakt s pooblaščenim serviserjem in bolj tekoče informacije o poteku reklamacije

Za morebitno pomoč in ostale informacije pri uveljavitvi garancije smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca.