Osebni prevzem

Eurodiskont d.o.o. deluje izključno kot spletna trgovina.

Na lokaciji Šmarješke Toplice 99 nimamo maloprodajne trgovine, imamo le skladišča kjer se naročeno blago pakira in pripravlja za pošiljanje preko dostavnih služb. Tako je osebje prisotno le kadar izdelke pakira in ne ves delovni čas.

V kolikor bi želeli opraviti OSEBNI PREVZEM naročenih izdelkov, je predhodno nujno potrebno spletno naročilo in plačilo naročila po PREDRAČUNU, saj po zakonu o spletni trgovini ne poslujemo gotovinsko.

Ko je izdelek naročen preko spleta in plačan, je običajni čas priprave blaga za osebni prevzem 1 delovni dan. Po pripravi naročenega blaga dobite iz skladišča na vaš e-mail naslov obvestilo da je blago pripravljeno za prevzem. Osebni prevzem naročenega blaga poteka po smernicah NIJZ povsem brezstično.

Naročilo lahko prevzamete na naši lokaciji  in  sicer pred zgradbo na desni strani so zelena kovinska vrata, pred katerimi je postavljeno vaše naročeno blago. Ob okenski polici. Možen prevzem do 20.00 ure zvečer. Prevzemno mesto je zaradi varnosti varovano z  kamero.
Ker je lahko nastavljeno nekaj paketov, prosimo preverite kateri je vaš, s tem da je napisano vaše ime ali na kartonu ali priložen račun z vašim imenom.