-32%
POMLADNI POPUST - velja še:
,
Na zalogi v skladišču

TRIFAZNA 8,8kWp OFF-GRID ELEKTRARNA GROWATT 3x5000W 800-1600Ah Wi-Fi

(1 mnenje stranke)
Razpoložljivost:

10 na zalogi


GROWATT – Samooskrbna TROFAZNA OFF-GRID Solarna Elektrarna -Zadostuje za letno porabo okoli 10.000kWh. Elektrarna ne potrebuje soglasja Sodo za montažo , saj spada pod otočne sisteme.Growatt je razvil komplet ki naredi vaš dom popolnoma samooskrben.Energijo za elektriko jemlje direktno iz akumulatorjev, lahko pa za pomoč  (če imamo priključenih več porabnikov) uporabimo tudi električno omrežje.

8.859,75  12.987,45 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8.859,75 .

(Za vse podrobnosti kliknemo na izdelek.Privzete količine so potrebne za uspešno delovanje kompleta.Kjer program dovoli jih lahko povečamo.)
Elektrarna vsebuje:
Količina:-+
(Možen izbor akumulatorjev (8,12 ali 16)
Količina:-+
(Dolžino kabla izberemo v metrih desno)

10 na zalogi

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
Izračunajte si potrebno moč solarnega kompleta:
OFF-GRID KALKULATOR
Odgovori na vsa vaša vprašanja:
FAQ

V tem primeru elektrarna jemlje iz omrežja le razliko do njene polne moči.Ta sončna samooskrbna elektrarna ne oddaj nobenih viškov v omrežje in dejansko jih bote porabili povsem sami. To je velika prednost pred Net-Metering sistemi iz katerih dobimo dejansko le 30% do 40% energije ostalo pa nam pobere dobavitelj električne energije,.Ker razsmernik GROWATT napaja porabnike kar direktno, posledično tudi bistveno manj prazni akumulatorje. S tem dosežemo precej daljšo življensko dobo akumulatorjev.Razsmernik GROWATT omogoča tudi nastavljivo časovno polnjenje akumulatorjev, lahko mu tudi nastavimo da bo polnil akumulatorje iz omrežja le ponoči- takrat je seveda tok najcenejši.vse podrobnosti o delovanju razsmernika GROWATT ki je srce sistema si lahko ogledate na spodnjem videu posnetku.Z wi-Fi modulom pa smo vseskozi na tekočem koliko pomoči proizvaja naša elektrarna, oziroma koliko smo prihranili.Naredite vaš dom samooskrben in pozabite na račun za elektriko.Solarni kompleti so odvisno od moči primerni za samooskrbo vaše hiše , vikenda, zidanice počitniške brunarice . Vsebujejo vse komponente in so primerni za samomontažo.Akcijske cene z brezplačno dostavo na vaš dom.Cene veljajo do razprodaje zalog.Komplet je primeren za samo montažo in vsebuje predvidoma vse komponente za delovanje. Komplet je namenjen za hiše, vikende,zidanice, kampe, počitniške hišice,brunarice…

TRIFAZNA VEZAVA:

Več o priklopu:

Trifazna vezava OFF-GRID RAZSMERNIKOV

Garancija:
– solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-akunukatorji GEL/1 leto
-montažni material/ 1 leto

Navodila Growatt 3500-5000ES
Tehnični podatki Growatt 3500-5000ES

Teža1000 kg

Video

 

Konstrukcija

Nosilno Konstrukcijo za montažo solarnih panelov izberemo glede na to kakšno vrsto kritine imamo v posebni kategoriji NOSILNA KONSTRUKCIJA ZA SOLARNE PANELE ali na povezavi čisto spodaj.Konstrukcija vsebuje vsa pritrdila ki so potrebna,da solarne panele razvrstimo in montiramo na našo streho.Obstajajo pritrdila za opečnato kritino,betonski strešnik,bitumensko ali leseno kritino,salonit kritino,pločevinasto kritino in valovit strešno kritino.Vsa konstrukcija je narejena tako da omogoča kasnejšo razširitev in montažo tudi več panelov.Vsi elementi so iz nerjavečega aluminija.Montažo si lahko ogledate v zavihku VIDEO.

Ogled podrobnosti ali nakup lahko izvedemo z tem da kliknemo na spodnjo povezavo:

NOSILNA KONSTRUKCIJA

Vezava

 

Temelji na osnovi 1 mnenja

5.0 skupno
1
0
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

  1. Aljaž Novak

    Navdušen sem nad vašo spletno trgovino in izdelki, ki jih ponujate. Vaša spletna trgovina je enostavna za uporabo in ponuja veliko različnih izdelkov, ki ustrezajo mojim potrebam. Spletno nakupovanje pri vas je hitro, enostavno in varno.

    Zadovoljen sem z izdelki, ki sem jih kupil

    Aljaž Novak