Na zalogi v skladišču

SolarEdge Hibridna Trifazna sončna elektrarna 9,1kWp-10.000W z 4,6kWh hranilnikom


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 10.936,70  (-61,00 )

🔧 Zahteva montažo strokovnjaka.
⚡ Deluje OFF-GRID in ON-GRID.
🔋 Li-ion baterije vključene.
🔌 Omogoča napajanje 230V porabnikov.
🚚 Brezplačna dostava na vaš dom.

10.997,70 

Predvidena dostava: 23.07.2024 - 29.07.2024

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
 
Ste naveličani visokih računov za elektriko? Želite narediti vaš dom samooskrben z energijo in prihraniti denar? Imamo rešitev za vas – SolarEdge samooskrbna off-grid solarna elektrarna! Z našimi solarnimi kompleti lahko postanete neodvisni od električnega omrežja in se poslovite od visokih računov za elektriko za vedno. Primerni so za vašo hišo, vikend, zidanico ali počitniško brunarico. In kar je najbolje, nudimo akcijske cene z brezplačno dostavo na vaš dom. Ne odlašajte, saj so cene omejene z zalogo.
 
Izračunajte si potrebno moč solarnega kompleta:
OFF-GRID KALKULATOR
Odgovori na vsa vaša vprašanja:
FAQ
 
 

Garancija:
– solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /12 let
-Li-ion baterije: 10 let
-montažni material/ 1 let

 

 

 

Vse o Hibridnih Sončnih Elektrarnah

 • Ali je v solarnem kompletu že vključena nosilna konstrukcija za solarne panele ?

  Nosilna konstrukcija ne more biti vključena v solarni komplet, ker vsak tip strehe zahteva drugačno nosilno konstrukcijo oziroma nosilce. Ravno tako je sestava nosilne konstrukcije odvisna od postavitve ki jo želimo. Primer: 8 solarnih panelov lahko postavimo v eno vrsto ali pa v dve vrsti po 4 panele. Pravo nosilno konstrukcijo za naš tip strehe izberemo v kategoriji NOSILCI ZA SOLARNE MODULE .

 • Kako pravilno izbrati Nosilno konstrukcijo za Solarne panele ?

  Nosilna Konstrukcija pri Solarnih kompletih ali elektrarnah ni priložena iz vzroka, ker ne obstaja povsem univerzalna ki bi zadostila montaži na vse strešne kritine. Da lahko montiramo solarno konstrukcijo ki bo primerna naši kritini moramo vedeti nekaj osnovnih podatkov:

  1. Prvi podatek je seveda tip naše kritine.

  Osnovni tipi ki obstajajo so : Opečnata kritina, betonski strešnik, pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina…
  Pri vseh naštetih kritinah moramo biti pozorni predvsem na opečnato kritino, ter betonski strešnik ki za montažo potrebujejo element nosilna kljuka ki omogoča pritrditev nosilne konstrukcije pod opečnato kritino na konstrukcijo strehe. Vse ostale naštete kritine omogočajo montažo univerzalne nosilne konstrukcije direktno na površino same kritine.

  2. Drugi pomembni podatek pa je vrsta solarnega panela.

  V naši prodaji imamo univerzalne solarne panele AUSTA in panele TRINA SOLAR, ki za svojo montažo uporabljajo različno nosilno konstrukcijo, predvsem zaradi debeline solarnega panela, ki se razlikuje in zato uporabljamo različne profile in tudi vmesne (ICK) ter končne (ECK) zaključne elemente. Nosilna konstrukcija za AUSTA solarne panele se lahko v večini primerov uporablja tudi za vse ostale proizvajalce. Za panele TRINA SOLAR pa moramo uporabljati izključno konstrukcijo TRINA SOLAR…

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za opečnato kritino, ali betonski strešnik za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina  za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  Predstavljamo tudi video posnetek primera montaže konstrukcije na ostrešje objekta:

 • Pred nakupom solarnega sistema bi želel pomoč in izračun moči izkušenega strokovnjaka. Na koga se lahko obrnem ?

  V podjetju Eurodiskont, smo v stalnem stiku z proizvajalci sistemov Growatt in ostalimi, ki vam na podlagi vaših posredovanih podatkov naredijo tudi izračun solarnega kompleta ki bi bil za napajanje vaših porabnikov primeren. Prosimo kliknite na  spodnjo povezavo in vnesite svoje podatke:

  OFF-GRID KALKULATOR

  (Strokovnjaki iz OFF-GRID področja Vam običajno odgovorijo v 24 urah.)

 • Kako deluje TRIFAZNI 10kW Hibridni Razsmernik GROWATT SPH 10000TL3 BH-UP ?

  Hibridni razsmernik se razlikuje od otočnega po tem, da lahko v omrežje tudi oddaja viške energije, otočni pa po zasnovi tega ne more. Bistvena prednost hibridnega razsmernika v primerjavi z otočnim je, da je mogoče hibridni razsmernik namestiti tudi v zunanjem prostoru in da deluje tiho. Solarni hibridni inverter 10kW, ki sicer oddaja viške v omrežje, je mogoče omejiti, tako da bo vsa nastala elektrika ostala tam kjer se proizvede.Kadar se uporablja v povezavi z omrežjem in ne želimo oddajati elektrike v omrežje, mora biti povezan z Energy metrom (glejte Povezani izdelki)Prednost razsmernika Growatt SPH 10000TL3 BH-UP pred drugimi modeli tega proizvajalca in konkurenco je, da ima že vgrajen izhod za back up. V primeru izpada omrežja bo napajal izbrane porabnike na vseh treh fazah in s polno močjo 10kW.
  Razsmernik je namenjen za avtonomno delovanje (off grid – vikendi, itd.) ali kot hibridni razsmernik v povezavi z omrežjem za samooskrbo z elektriko.
  Viške energije shranjuje li – ion akumulatorjih.
  Idealen je tudi za sončne elektrarne, kjer so solarni moduli nameščeni na dveh straneh strehe, saj ima vgrajena dva MPPT-ja. Z namestitvijo dveh vej solarnih panelov, je tako efektivnost sončne elektrarne maksimalna.
  Še posebno zanimiv je za samooskrbo, ker so možne različne časovne nastavitve režima delovanja. Možnost, ki nudi še dodatne prihranke je, da polnimo baterije iz omrežja le ponoči, energijo pa uporabljamo podnevi.
  V otočnih sistemih je mogoča namestitev tudi v bivalnih prostorih, saj deluje zelo tiho, ali pa zunaj, saj ima visoko stopnjo zaščite in deluje do -25°C.
  Wi – fi modul omogoča vpogled v delovanje sončne elektrarne in spremljanje donosnosti ter možnost spreminjanja nastavitev delovanja na daljavo.

 • Kako deluje Growatt ARK-2.5H-A1 (Lion baterija 2.5kWh) ?

  Litij-ionska baterija ARK 2.5H-A1 proizvajalca Growatt je vrsta litijevih akumulatorjev z nazivno kapaciteto 2,56 kWh in enotno napetostjo za ta modul 51,2 V. Ta model baterije 2.5H-A1 deluje tako s HV kot XH nizi baterij ARK. Glede na inverter, s katerim bodo nameščeni, se uporablja drugačen BMS ali krmilnik.

  Tehnologija izdelave litij-ionske baterije Growatt ARK 2.5H-A1 je LiFePo (baterija iz litijevega ferofosfata) in je brez kobalta. Pripravljena je za namestitev v katerem koli okolju, zahvaljujoč zaščiti IP65, ter za pritrditev na steno ali montažo na tla. Ima pasivno naravno hlajenje, zato med delovanjem ne bo hrupa. Ta model ARK 2.5H-A1 je enotni modul, ki služi tako za oblikovanje skupine baterij ARK XH kot tudi ARK HV. Skupina baterij bo zahtevala specifičen BMS, če potrebujemo eno baterijo za sistem ARK XH in drug modul BMS za sisteme ARK HV.

 • Kaj pomeni garancija najnižje cene, ki je označena ob izdelku ?

  V e-trgovini Eurodiskont vedno kupujete po najnižjih diskontnih cenah!
  Če pri kateremkoli od SLOVENSKIH trgovcev najdete enak izdelek po nižji ceni kot pri nas, nam to poveste in mi vam zagotovimo enako ali nižjo ceno v naši trgovini. Garancija najnižje cene velja za izdelke, označene z logotipom:

  GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

  Kako uveljavim garancijo najnižje cene? Preprosto! Sporočite nam:
  vaše kontaktne podatke,
  natančno ime artikla,
  ime in spletno stran prodajalca oz. nam pošljete predračun
  Kmalu po tem Vas bomo kontaktirali.

  Predpogoji za uveljavljanje garancije:

  Garancija najboljše cene velja za vse artikle iz redne ponudbe slovenskih trgovcev pod pogojem, da je izdelek pri trgovcu, ki ponuja nižjo ceno dejansko tudi dobavljiv. Izdelek iz konkurenčne ponudbe mora biti identičen v barvi in velikosti.

  Opozorilo:
  • Garancija cene ne velja za razprodaje, kuponske akcije in popuste ter za projektne cene.
  • Prav tako ne velja za cene, ki veljajo samo za izbrane stranke.
  • Po prejemu in plačilu naročila garancije cene ni mogoče uveljavljati za nazaj.
 • Ali za plačilo po PREDRAČUNU res dobim še dodatni popust ?

  V našem podjetju smo se odločili, da vsem našim kupcem omogočimo dodatni popust za vsa plačila preko spletne banke po predračunu.Vse kar morate storiti je le da ob nakupu izdelka v razdelku plačila izberete Plačilo po predračunu (TRR) in sistem vam,ker gre plačilo direktno na TR,podari provizijo ki jo vidite ob zaključko nakupa označeno kot DODATNI POPUST ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU. Višina provizije je seveda odvisna od višine nakupa in program vam jo sam izračuna in ovrednoti kot dodatni popust.

  Ideja je bila da vsem našim kupcem, podarimo del provizije ki bi jo morali plačati bančnim ustanovam za plačevanje z karticami.

  Plačevanje preko spletne banke pa je tudi zelo enostavno, saj ob zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail povzetek nakupa z QR kodo ki jo z telefonom samo preslikate v spletno banko in plačilo je izvedeno.

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “SolarEdge Hibridna Trifazna sončna elektrarna 9,1kWp-10.000W z 4,6kWh hranilnikom”

17 − 8 =

Trenutno ni mnenj