-12%
Na zalogi v skladišču

Li-ion SOLARNA ELEKTRARNA GROWATT 3,7kWp-5.000W z 5-10kWh hranilnikom

(1 mnenje stranke)

Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 3.234,95  (-39,30 )

🛠️ Ne potrebuje soglasja.
🚚 Brezplačna dostava.
⚡ Deluje OFF-GRID.
🔋 Baterije vključene.
🔌 Hibridni razsmernik.
⚡ Omogoča napajanje 230V porabnikov.
🔋 Avtonomija 1 dneva: 4-16 kWh/dan.
🔧 Montaža elektroinštalaterja.

 

3.274,25  3.737,15 

(Za vse podrobnosti kliknemo na izdelek.Privzete količine so potrebne za uspešno delovanje kompleta.Kjer program dovoli jih lahko povečamo.)
SONČNA ELEKTRARNA vsebuje:
Količina:-+
(Lahko izberemo število LI-ion baterij)
Količina:-+
(Za medsebojno povezavo 2 baterij potreben 1 set)
(izberemo komplet nosilcev za talno ali stensko montažo baterij)
Količina:-+
Količina:-+
Količina:-+
Predvidena dostava: 23.07.2024 - 29.07.2024
GROWATT – Samooskrbna Solarna Elektrarna – z li-ion akumulatorji-6.000 ciklov.Elektrarna ne potrebuje soglasja Sodo za montažo , saj spada pod otočne sisteme. Naredite vaš dom samooskrben in pozabite na račun za elektriko. Solarni kompleti so odvisno od moči primerni za samooskrbo vaše hiše , vikenda, zidanice počitniške brunarice. Akumulatorji so oznake CFE-5100z kar 6.000 cilkli pri 80% praznenja. Integriran BMS (sistem za upravljanje baterij). Pričakovana življenska doba akumulatorjev nad 10 let.

Za plačilo po predračunu – še dodatni popust!
Kode za posebni popust:(Vpiši v košarico pod rubriko-UNOVČI KUPON)
gratisdostava – omogoča brezplačen prevoz po Sloveniji
 
Da izberete pravo konstrukcijo za svojo kritino kliknite na spodnjo povezavo:
NOSILNA KONSTRUKCIJA PO VRSTI KRITINE
Izračunajte si potrebno moč solarnega kompleta:
OFF-GRID KALKULATOR
Odgovori na vsa vaša vprašanja:
FAQ

Garancija:
– solarni paneli/15 let na izdelavo, 30 let na funkcionalnost
-hibridni razsmernik /2 leti
-Li-ion baterije: 2 leti /5 let (Z oddaljenim servisnim pregledom proizvajalca)
-montažni material/ 1 let

Video o delovanju elektrarne:

Navodila Growatt 3500-5000ES
Tehnični podatki Growatt 3500-5000ES
CFE-5100 NAVODILA SLO

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

Vse o OFF-GRID Solarnih Elektrarnah

 • Ali je v solarnem kompletu že vključena nosilna konstrukcija za solarne panele ?

  Nosilna konstrukcija ne more biti vključena v solarni komplet, ker vsak tip strehe zahteva drugačno nosilno konstrukcijo oziroma nosilce. Ravno tako je sestava nosilne konstrukcije odvisna od postavitve ki jo želimo. Primer: 8 solarnih panelov lahko postavimo v eno vrsto ali pa v dve vrsti po 4 panele. Pravo nosilno konstrukcijo za naš tip strehe izberemo v kategoriji NOSILCI ZA SOLARNE MODULE .

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako pravilno izbrati Nosilno konstrukcijo za Solarne panele ?

  Nosilna Konstrukcija pri Solarnih kompletih ali elektrarnah ni priložena iz vzroka, ker ne obstaja povsem univerzalna ki bi zadostila montaži na vse strešne kritine. Da lahko montiramo solarno konstrukcijo ki bo primerna naši kritini moramo vedeti nekaj osnovnih podatkov:

  1. Prvi podatek je seveda tip naše kritine.

  Osnovni tipi ki obstajajo so : Opečnata kritina, betonski strešnik, pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina…
  Pri vseh naštetih kritinah moramo biti pozorni predvsem na opečnato kritino, ter betonski strešnik ki za montažo potrebujejo element nosilna kljuka ki omogoča pritrditev nosilne konstrukcije pod opečnato kritino na konstrukcijo strehe. Vse ostale naštete kritine omogočajo montažo univerzalne nosilne konstrukcije direktno na površino same kritine.

  2. Drugi pomembni podatek pa je vrsta solarnega panela.

  V naši prodaji imamo univerzalne solarne panele AUSTA in panele TRINA SOLAR, ki za svojo montažo uporabljajo različno nosilno konstrukcijo, predvsem zaradi debeline solarnega panela, ki se razlikuje in zato uporabljamo različne profile in tudi vmesne (ICK) ter končne (ECK) zaključne elemente. Nosilna konstrukcija za AUSTA solarne panele se lahko v večini primerov uporablja tudi za vse ostale proizvajalce. Za panele TRINA SOLAR pa moramo uporabljati izključno konstrukcijo TRINA SOLAR…

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za opečnato kritino, ali betonski strešnik za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA OPEČNO KRITINO ALI BETONSKI STREŠNIK

  Za lažji izbor nosilne konstrukcije ki je namenjena za pločevinasta trapezna kritina, lesena kritina, salonit kritina, valovit kritina, tegula, polikarbonatna kritina, bitumenska kritina  za solarne panele AUSTA in TRINA SOLAR si lahko na spodnji povezavi ogledate že sestavljene komplete:

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA AUSTA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  UNIVERZALNA NOSILNA KONSTRUKCIJA TRINA ZA RAZLIČNE VRSTE KRITINE

  Predstavljamo tudi video posnetek primera montaže konstrukcije na ostrešje objekta:

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako deluje OFF-GRID razsmernik GROWATT 5kW SPF 5000ES ?

  Growatt 5kW sestavlja čisti sinusni razsmernik 5kW, MPPT solarni regulator, polnilec akumulatorjev, vse te funkcije v eni napravi.Razsmernik lahko deluje tudi s svinčenimi baterijami, kakor tudi z li ion baterijskimi sklopi. Če je na voljo premalo solarne elektrike in je razsmernik povezan z omrežjem, kombinira istočasno porabo solarne elektrike z omrežno, kar pripomore k večji efektivnosti solarnega sistema.

  Solarni razsmernik, ki je kot narejen za napajanje toplotnih črpalk, klima naprav, polnjenje električnih avtomobilov, ogrevanje vode v bazenih, itd. Namenjen tistim, ki želijo neodvisnost in dejansko samooskrbo z električno energijo. Izredno cenovno ugodna investicija v sončno elektrarno.Ker lahko deluje tudi brez baterij, je takšen solarni sistem bistveno cenejši, v primerjavi s klasičnim sončnimi elektrarnami z baterijami.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako deluje CFE-5100 Li-ion solarna baterija 5,1kWh BMS-6.000 ciklov ?

  Li-ion baterija z močjo 5,1 kWh z kar 6.000 cikli kar omogoča živlenjsko dobo do 15 let je odlična izbira za popolno avtonomno delovanje našega solarnega sistema.Baterija omogoča nadgradnjo sistema z do 10 kom identičnih baterij.Baterija ima vgrajeno kompletno BMS programsko opremo, ki preprečuje, da bi baterija delovala izven njenih dovoljenih parametrov.Omogoča pa tudi oddaljeni nadzor preko vgrajenega Wi-FI modula ki omogoča kompletni monitoring in pregled delovanja na daljavo.Sestava možna v komponente ki lahko stojijo na tleh, ali se pričvrstijo na zid.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako med seboj pravilno povezati Hibridni razsmernik Growatt SPF 5000ES in LI-ION baterijo CFE 5100 ?

  Spodaj vam predstavljamo primer kompatibilnosti in delovanja Growatt razsmernika z Li-ion baterijo.Kompatibilnost in delovanje je možno vzpostaviti preko CAN povezave,tako da nam ni potrebno ročno nastavljati parametrov,kot so maksimalna napetost polnjenja in praznenja.BMS z CAN protokolom skrbi za to da se baterija vseskozi prilagaja potrebam razsmernika in vsi parametri delujejo sinhrono….. V kolikor CAN povezava iz kakršnega koli razloga morda ne deluje – pa povezavo še vedno lahko nastavimo na ROČNI NAČIN (parametri razloženi čisto spodaj)..

  Primer nastavitve BMS-(CAN) komunikacije 2 med seboj vzporedno vezanih baterij CFE-5100 z kompatibilnim razsmernikom Growatt-5000ES. V kolikor je baterija le ena niso potrebne MASTER in SLAVE nastavitve.

  Nastavitve na MASTER bateriji
  Nastavitve na SLAVE bateriji:
  Povezava Master baterije in Inverterja. Uporabi klasičen mrežni kabel. Na inverterju se priklopi na CAN komunikacijski konektor
  Na inverterju se v programu 5 nastavi na LI (litijava baterija s komunikacijo
  Paramete 36 se nastavi na 54 (komunikacijski protokol)

  ROČNA NASTAVITEV BREZ CAN POVEZAVE (RAZLOŽENA SPODAJ) – V tem primeru seveda ne potrebujemo komunikacijskega podatkovnega kabla , povežemo le baterijo z + in – polom razsmernika (bodimo pozorni da ne obrnemo poralitete) !! Pravilno izneremo tip LI-ION in komunikacijo označeno z rdečo spodaj:

  Primer ročne nastavitve povezave baterije CFE-5100 z kompatibilnim razsmernikom, Growatt 5000ES.

  POMEMBNO – NASTAVITEV STIKAL PRI VZPOREDNI (PARALELNI) IN ZAPOREDNI (SERIJSKI VEZAVI) NAVODILA STRAN 16.

  NEPRAVILNA NASTAVITEV STIKAL – LAHKO POŠKODUJE BATERIJO ZARADI ZAMENJAVE POLARITET IN PRIDE DO EKSPLOZIJE ! GARANCIJA SE V TEH PRIMERIH SEVEDA NE PRIZNA!

  NAVODILA ENG

  NAVODILA SLO

  Navodila Growatt 3500-5000ES

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako povežemo Hibridni razsmernik GROWATT 5kW SPF 5000ES z WI-FI modulom ?

  Pomembno: V kolikor vas Growatt aplikacija sprašuje po nastavitvenem geslu:

  Geslo za potrjevanje nastavitev je (growatt beseda in datum
  kadar to nastavljate) primer gesla če bi sistem nastavljali na datum 03.05.2023 = growatt20230503

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako namestiti Smart BESS android aplikacijo za nadzor Li-ion baterij CFE-5100 ?

   

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Ali za priklop OFF-GRID elektraren potrebujemo soglasje elektro distributerja ?

  Zaradi ogromno vsakodnevnih klicev in e-mailov naših kupcev,zopet pojasnujemo da za otočne OFF-GRID elektrarne ne potrebujemo soglasje elektro distributerjev , saj elektrarna ne oddaja v omrežje nobene energije. Vse viške energije skladiščimo v akumulatorje in jih porabimo povsem sami.Glede na podatek da je na dnevni bazi zaradi nekvalitetno izgrajenega omrežja elektro distributerjev zavrnjenih ogromno vlog za soglasje je edina rešitev če želimo priti do svoje lastne elektrarne OFF-GRID sistem.

  Vse elektrarne ki za svoje delovanje uporabljajo otočni razsmernik Growatt SPF 5000ES za svoje delovanje ne potrebujejo nobenega soglasja distributerjev električne energije saj spadajo med povsem samostojne otočne sisteme in se z omrežjem ne povezujejo in tudi ne oddajajo električne energije nazaj v omrežje.Vsi priklopi porabnikov od elektrarne naprej se izvedejo povsem ločeno od omrežja z vezavo ki je priključena direktno na izhod razsmernika in ni v nikakršnem stiku z obstoječim omrežjem.Elektroinštalater običajno dogradi povsem samostojno varovalno omarico in iz obstoječega omrežja odključi zaželene porabnike in jih preko zaščitnih varovalk v novi omarici direktno poveže z razsmernikom SPF 5000ES.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako izračunati primerno moč OFF-GRID solarnega kompleta ?

  Vsakodnevno dobivamo vprašanja strank kakšen sistem naj bi bil primeren za njihove porabnike.Odločili smo se da predstavimo približni izračun elektrarne na zelo majhni moči porabnikov, zaradi lažjega razumevanja. Tukaj je potrebno dodati da je točen izračun odvisen tudi od različnih dejavnikov, kot so letni časi itd…

  Izračuna se lotimo takole:

  1.Če želite otočno solarno elektrarno, morate najprej vedeti povprečno dnevno porabo vseh porabnikov.
  2.Moč posamezne naprave, ki jo želite uporabljati in jo napaja električni tok je navedena v W. ta podatek boste našli na sami napravi ali v navodilih.
  3.Drugi korak je, da se odločite koliko časa dnevno boste naprave uporabljali.
  Zmnožek je sledeč:

  Moč naprave x čas delovanja (h) = dnevna poraba (Wh)

  V tem koraku dobimo dnevno potrebo po energiji, ki jo bo moral zagotoviti solarni sistem.

  PRIMER

  TV = 50W-2h/dan=100Wh

  Uporabite lahko tudi OFF-GRID kalkulator, kjer vnesete podatke in pridobite izračun kompleta:

  OFF-GRID KALKULATOR

  VARČNE ŽARNICE = 30W-3h/dan=90Wh

  RAČUNALNIK = 80W-5h/dan=400Wh

  SKUPNA DNEVNA PORABA=590Wh/dnevno

  4.Dnevno porabo v amper urah (Ah) pa dobimo z naslednjim izračunom:

  Skupna dnevna poraba : 12/24 V napetost

  590:12 =49,16 A /dnevno

  V tem koraku smo ugotovili, da bomo morali načrtovati solarni sistem, ki bo zagotovil 590Wh dnevno.

  Naslednji korak je izračun kapacitete akumulatorja, da bodo shranili dovolj energije za napajanje solarnega sistema ponoči, pozimi ali primeru slabega vremena.
  Akumulator mora biti ciklični, da omogočajo globoke praznitve.
  Pomembno je da akumulatorja nikoli ne izpraznemo v celoti, saj jim s tem bistveno skrajšamo življenjsko dobo. Najbolje je če jih Praznemo do 50%

  Solarni akumulatorji so po večini 12V. Moč akumulatorja (Wh), ki je na razpolago bomo izračunali z naslednjim postopkom:
  Napetost akumulatorja x kapaciteta akumulatorja
  Ker lahko koristimo le 50% akumulatorja, mora akumulator nuditi vsaj toliko Wh kot je potreba električnih porabnikov.

  PRIMER: 100Ah GEL AKUMULATORJA

  100Ah x 12V = 1200 Wh /2 = 600 wh ( pridobljene Wh delimo z 2, ker lahko koristimo samo 50% akumulatorja)
  Po tem izračunu vidimo, da bo 100Ah zadostoval naši porabi.

  V zadnjem koraku pa moramo še izračunati, kateri solarni panel nam bo ustrezal za naše potrebe.
  Moč solarnih panelov se izraža v W. v Sloveniji se poleti računa 6 ur kot optimalnih za delovanje solarnih panelov

  Izračun je naslednji:

  moč solarnega modula (w) x 0,8 (izgube) x 6ur

  PRIMER: 100W PANEL

  100w x 0,8 x 6 = 480 Wh

  PRIMER: 150W PANEL

  150w x 0,8 x 6 = 720 Wh

  Ker je izračun narejen za 6 optimalnih ur v poletnem času in moramo upoštevati tudi letne čase, bomo za porabo 590W dnevno vsekakor raje izbrali 150W panel.
  Če vse skupaj povzamemo vidimo da bi z akumulatorjem 100Ah in solarnim panelom 150W v idealnih pogojih zadostili za avtonomijo porabnikov 590W dnevno.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Pred nakupom solarnega sistema bi želel pomoč in izračun moči izkušenega strokovnjaka. Na koga se lahko obrnem ?

  V podjetju Eurodiskont, smo v stalnem stiku z proizvajalci sistemov Growatt in ostalimi, ki vam na podlagi vaših posredovanih podatkov naredijo tudi izračun solarnega kompleta ki bi bil za napajanje vaših porabnikov primeren. Prosimo kliknite na  spodnjo povezavo in vnesite svoje podatke:

  OFF-GRID KALKULATOR

  (Strokovnjaki iz OFF-GRID področja Vam običajno odgovorijo v 24 urah.)

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako pravilno izbrati solarni akumulator?

  Katero tehnologijo akumulatorjev izbrati

  Če imamo na voljo odvojen, zračen prostor, lahko izbiramo med vsemi tehnologijami: AGM, GEL, tekoči elektrolit. Enostavnega odgovora na zastavljeno vprašanja ni. Zato je morda bolje, da solarne akumulatorje razdelimo v tri skupine po kriteriju števila ciklov, kar poenostavljeno pomeni življenjsko dobo akumulatorjev. Akumulatorji v prvi skupini so najcenejši, solarni akumulatorji iz tretje skupine pa najdražji.

  • akumulatorji do 400 ciklov: poltrakcijski akumulatorji s tekočim elektrolitom in lahke verzije AGM akumulatorjev.
  • akumulatorji med 400 do 800 ciklov: AGM in lahke verzije GEL akumulatorjev.
  • akumulatorji nad 800 ciklov: nekateri AGM in GEL akumulatorji ter trakcijski in solarni 2V akumulatorji.

  Kupci se pogosto ne želijo zadovoljiti s podatkom o številu ciklov, precej bolj jim ustreza podatek o tem koliko let bo akumulator izdržal. Odgovora ni mogoče dati, saj ne vemo, do kakšne globine bodo akumulatorji dejansko praznjeni, ne vemo temperature okolja v katerem bodo akumulatorji, prav tako pa tudi ne frekvenco uporabe akumulatorja. Prav zaradi tega se proizvajalci zavarujejo s podatkom o tevilu ciklov, ob določenih pogojih.
  Večji del kupcev solarnih sistemov se zadovolji z akumulatorji iz prve in druge skupine, kar pomeni s cenejšimi akumulatorji, pa tudi s krajšo življenjsko dobo. Čeprav bi izračun v veliko primerih pokazal, da je nabava akumulatorjev, ki imajo več kot 800 ciklov, na koncu bolj ekonomična.

  Kakšna naj bo kapaciteta solarnih akumulatorjev

  Kapaciteta akumulatorjev v solarnem sistemu mora ustrezati pričakovani porabi elektrike v času, ko ni na razpolago energije iz solarnih modulov. To je ponoči ali pa v primeru slabega vremena. Govorimo o avtonomiji solarnega sistema. Pri solarnih sistemih za vikende, se navadno uporablja 2-3 dnevna avtonomija.

  Seveda pa je kapaciteta solarnih akumulatorjev odvisna tudi od energije, ki jo zagotavljajo solarni moduli. Če se solarni sistem uporablja res samo ob ob koncu tedna, lahko računamo, da se bo lahko v akumulatorjih shranila 4-5 dnevna proizvodnja elektrike, ki se bo lahko porabila ob koncu tedna tudi v primeru slabega vremena. Kolikšna bo ta zaloga, je odvisno od moči solarnih modulov in vremenskih pogojev.

  Standardne svinčene akumulatorje je priporočljivo prazniti le do polovice. Če imamo 12V solarni sistem, to pomeni 12,2V. Sicer pa imajo solarni regulatorji že vgrajeno to zaščito ali pa se da izklopno napetost nastaviti.

  To pa pomeni, da je treba pri nabavi računati na to, da bomo uporabili le polovico kapacitete akumulatorja, ne pa celotne.

  Kam namestiti akumulatorje

  Če ostanemo pri solarnih sistemih za vikend, kot najbolj pogosto izbiro, je prvo vprašanje kam bo kupec namestil akumulatorje. Govorimo o svinčenih akumulatorjih, ki so še vedno najbolj prisotni. Če bodo akumulatorji nameščeni v oddvojen, zračni prostor, pridejo v poštev tudi akumulatorji s prostim elektrolitom. Akumulatorji s prostim elektrolitom, ki nimajo posebnega ventila, pri polnjenju in praznjenju oddajajo pline, ki so nevarni in nezdravi za ljudi. Ko ni na voljo posebnega prostora za shranjevanje akumulatorjev, je treba izbrati akumulatorje v AGM, GEL tehnologiji, ali akumulatorje s prostim elektrolitom s posebnim ventilom, ki zmanjšuje oddajanje plinov.

  Prostor za namestitev akumulatorjev mora biti primerne temperature, najbolje med 20 do 25 stopinj C. Veliko kupcev želi namestiti akumulatorje kar pod streho, da bodo najbližje solarnim panelom. Podstrešja so navadno slabo izolirana, zato se poleti temperatura dvigne tudi na 50 stopinj. Tako visoke temperature pa uničujejo akumulatorje in jim bistveno skrajšujejo življenjsko dobo.

  Če temperatura okolja pade pod zmrzlišče, se bo kapaciteta akumulatorja močno zmanjšala, zato mora biti prostor primerno toplotno izoliran.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako izračunati pravo kapaciteto solarnih akumulatorjev ?

  Pri izračunu potrebne kapacitete solarnih akumulatorjev moramo izhajati iz podatka o dnevni porabi elektrike vseh električnih porabnikov (Wh).
  Moč vsakega električnega porabnika je izražena v W. Če predvidimo koliko ur dnevno bo potrebno napajati posamezni porabnik, dobimo dnevno porabo izraženo v Wh. Seštevek dnevne porabe vseh porabnikov, je količina energije, ki jo moramo zagotoviti.
  To količino energije moramo shraniti v akumulatorju, če želimo, da bomo napajali porabnike tudi takrat, ko sončne svetlobe ne bo na razpolago. Če je akumulator npr. 12V, je treba dnevno porabo zdeliti z 12, da dobimo potrebno kapaciteto akumulatorja izraženo v Ah. Npr.: dnevna poraba vseh porabnikov je 1.200Wh, akumulator je 12V, torej potrebujemo akumulator z kapaciteto 100Ah.
  Računica ni popolna, saj moramo upoštevati, da akumulator ne smemo izprazniti do konca. Če vzamemo kot predpostavko, da bomo izpraznili akumulator le do 50%, kar je priporočljivo, bo v tem primeru potrebna kapaciteta akumulatorja 200Ah.
  Vendar bomo z izbrano kapaciteto akumulatorja, zagotovili preskrbo porabnikov le za en dan delovanja. Avtonomija delovanja sistema le za en dan, je navadno premalo. Kot cilj, se izbere 3 ali 5 dni delovanja. V primeru, če bomo izbrali 3 dnevno avtonomijo, bo treba kapaciteto akumulatorja, pomnožiti s 3. V našem primeru torej: 200Ah x 3= 600Ah.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kakšne vrednosti naj vnesem za polnjenja akumulatorja v solarnem kompletu ?

  Priporočene napetosti polnjena:

  12V sistem – 14,7V
  24V sistem – 29,4V
  48V sistem – 58,8V

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kaj pomeni garancija najnižje cene, ki je označena ob izdelku ?

  V e-trgovini Eurodiskont vedno kupujete po najnižjih diskontnih cenah!
  Če pri kateremkoli od SLOVENSKIH trgovcev najdete enak izdelek po nižji ceni kot pri nas, nam to poveste in mi vam zagotovimo enako ali nižjo ceno v naši trgovini. Garancija najnižje cene velja za izdelke, označene z logotipom:

  GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

  Kako uveljavim garancijo najnižje cene? Preprosto! Sporočite nam:
  vaše kontaktne podatke,
  natančno ime artikla,
  ime in spletno stran prodajalca oz. nam pošljete predračun
  Kmalu po tem Vas bomo kontaktirali.

  Predpogoji za uveljavljanje garancije:

  Garancija najboljše cene velja za vse artikle iz redne ponudbe slovenskih trgovcev pod pogojem, da je izdelek pri trgovcu, ki ponuja nižjo ceno dejansko tudi dobavljiv. Izdelek iz konkurenčne ponudbe mora biti identičen v barvi in velikosti.

  Opozorilo:
  • Garancija cene ne velja za razprodaje, kuponske akcije in popuste ter za projektne cene.
  • Prav tako ne velja za cene, ki veljajo samo za izbrane stranke.
  • Po prejemu in plačilu naročila garancije cene ni mogoče uveljavljati za nazaj.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Ali lahko OFF-GRID sončne elektrarne Growatt delujejo res povsem brez akumulatorjev ?

  Odgovor je DA. Vendar je tukaj potrebno razložiti kar nekaj stvari:

  -Da lahko OFF-GRID razsmernik SPF 5000ES deluje brez akumulatorjev mora v sistemu imeti najmanj 5 solarnih modulov moči nad 400W, da mu lahko zagotovijo dovolj energije da se razsmernik sploh zažene.

  -Delovanje elektrarne brez akumulatorjev se ne priporoča v objektih, kjer sploh nimamo električne energije, saj bi nam razsmernik takoj ko bi ne bilo dovolj sonca ugasnil in ostali bi brez energije.

  -Elektrarno ki nima akumulatorjev običajno povežemo na na omrežje 230V in na njen izhod pripeljemo porabnike, ki nam porabijo določeno energijo. To so ponavadi toplotne črpalke, klima naprave, ogrevanje bazena, razni delovni stroji itd.. Sistem deluje tako da ko imamo sonca dovolj uporablja energijo iz solarnih panelov (takrat varčujemo ), ko pa nam osvetljenost panelov pade, takoj preključi na omrežje. Tukaj je potrebno opozoriti, da se ti preklopi lahko zelo velikokrat dogajajo, saj lahko že manjša oblačnost povzroči padec moči razsmernika pod določeno obremenitev in sistem si takoj pomaga z omrežjem.

  Če vse skupaj povzamemo sistem je odličen za varčevanje z energijo, kjer omrežje že imamo, ni pa primeren za samostojno delovanje na objektih kjer omrežja nimamo, tam potrebujemo dodati baterije, ki skrbijo za shranjevanje energije in potem na primer v nočnem času za delovanje elektrarne.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Ali lahko OFF-GRID razsmernike Growatt serije 5000ES medsebojno povežemo v pravilni trifazni sistem ?

  Ker dobivamo vse več vprašanj naših strank ali nam trifazne povezava treh razsmernikov Growatt 5000Es omogoča pravilno trifazno napetost z faznim zamikom 120 stopinj, vam odgovarjamo da je trifazna napetost ki jo dobimo iz razsmernikov povsem enaka omrežni in posledično omogoča zagon naprav ki trifazno napetost potrebujejo.

  Oglejte si shemo tri fazne vezave:

  Trifazne vezave različnih moči:

  NAKUP TRIFAZNIH ELEKTRAREN

  OFF-GRID ELEKTRARNE

  LI-ION ELEKTRARNE

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Kako lahko med seboj paralelno povežem 3 OFF-GRID razsmernike Growatt in pridobim skupno moč 15kW ?

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

 • Ali za plačilo po PREDRAČUNU res dobim še dodatni popust ?

  V našem podjetju smo se odločili, da vsem našim kupcem omogočimo dodatni popust za vsa plačila preko spletne banke po predračunu.Vse kar morate storiti je le da ob nakupu izdelka v razdelku plačila izberete Plačilo po predračunu (TRR) in sistem vam,ker gre plačilo direktno na TR,podari provizijo ki jo vidite ob zaključko nakupa označeno kot DODATNI POPUST ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU. Višina provizije je seveda odvisna od višine nakupa in program vam jo sam izračuna in ovrednoti kot dodatni popust.

  Ideja je bila da vsem našim kupcem, podarimo del provizije ki bi jo morali plačati bančnim ustanovam za plačevanje z karticami.

  Plačevanje preko spletne banke pa je tudi zelo enostavno, saj ob zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail povzetek nakupa z QR kodo ki jo z telefonom samo preslikate v spletno banko in plačilo je izvedeno.

  Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3.320,15 .

Temelji na osnovi 1 mnenja

4.0 skupno
0
1
0
0
0

Podajte vašo oceno in mnenje

sixteen + two =

 1. Denis Bečirovič

  Z elektrarno zadovoljen.Potrebno je biti pazljiv ker komplet ne vsebuje nosilne konstrukcije!! Izbrati jo morate posebej glede na kritino ki jo imate na strehi..malo me je zmotilo tudi to, da na vsa vprašanja odgovarjajo izključno po elektronski pošti , drugače pa dober izdelek in hitra dostava

  Denis Bečirovič