-15%
Na zalogi v skladišču

GP naglavna polnilna LED svetilka Xplor PHR16, 300 lm


največji svetlobni tok 300 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 50 m
napajanje Li-Po

41,57  48,90 

Izjemno kompaktna naglavna svetilka za navdušene tekače in ljubitelje aktivnosti na prostem

Naglavna svetilka Xplor PHR16 s svetlobnim tokom 300 lm in dometom 50 m je odličen partner tekačem in vsem tistim, ki radi aktivno preživljajo svoj čas na prostem. Ne glede na to ali ste privrženec pohodništva, planinarjenja, kampiranja ali jamarstva, vas bo ta naglavna svetilka navdušila s svojimi karakteristikami. Ker je tako zelo lahka, bo ob vaših aktivnostih povsem nemoteča. Preprosto vedno jo boste želeli vzeti s seboj. Njena kakovost je podprta s podaljšano triletno garancijo.

Nizka teža svetilke za neovirano gibanje

Pri snovanju svetilke GP Xplor PHR16 so oblikovalci upoštevali to, da mora biti naglavna svetilka tudi izjemno lahka in nemoteča ob gibanju. S težo 44 gramov je tako kot ustvarjena za kondicijski tek v mestu, v priljubljenem parku ali po kolesarski stezi. S 44 grami predstavlja le delček teže običajnega mobilnega telefona. Njene teže ob vaših aktivnostih dejansko skorajda ne boste občutili. Pri izbiri naglavne svetilke je poleg kakovosti in praktičnosti izjemno pomembno, da je svetilka tudi lahka in s tem prijetna za nošenje.

Štirje načini svetenja za športne aktivnosti

Naglavna svetilka GP Xplor PHR16 omogoča 9 načinov svetenja – 4 načine za športne aktivnosti in 5 delovnih načinov.

Ob svojih športnih aktivnostih lahko uporabite enega izmed treh standardnih načinov svetlobe, ki se razlikujejo po intenziteti. Vedno gre za kombinacijo svetlobe, imenovane tudi flood & spot. Z ozkim in intenzivnim snopom svetlobe osvetlite prostor, kjer je treba ločevati vsak detajl, razpršena svetloba z nižjo intenzivnostjo in širšim snopom pa osvetli širšo okolico in vam s tem daje tudi občutek varnosti. Izjemna prednost je četrti način, t.i. turbo način, ki vam začasno omogoči, da zelo močno osvetlite prostor okoli vas. Ta način se aktivira za največ 60 sekund.

Pet delovnih načinov svetenja in stanj pripravljenosti

Za delo ali urejanje vaše športne opreme so pri naglavni svetilki GP Xplor PHR16 na voljo trije načini diskretnega svetenja. Pri teh načinih se uporablja rdeča barva svetlobe. Rdeča barva svetlobe ne slepi, pri izklopu naglavne svetilke pa omogoča hitrejšo prilagoditev vašega vida na temo. Eden od načinov diskretnega svetenja je tudi utripanje. S tem vašo naglavno svetilko lahko uporabljate tudi kot varnostno svetilo pri teku ali kolesarjenju.

Dodatna prednost svetilke je varnostna funkcija SOS in način svetilnika. Uporabite ju lahko npr. za opozarjanje na grozečo nevarnost.

Skorajda neuničljiva

Naglavna svetilka GP Xplor PHR16 je odporna na udarce, prenese tudi morebitne padce z 1 metra. Po zaslugi certifikata IPX6 vam ni treba skrbeti niti zaradi močnega dežja, saj ta svetilke ne bo poškodoval.

Odsevni trak za večjo opaznost in dodatno varnost

Naglavna svetilka GP Xplor PHR16 je opremljena s sodobnim odsevnim trakom, ki izboljša vašo vidnost in s tem poskrbi za dodatno varnost. Trak je izjemno elastičen, pralen in nastavljiv, kar vam omogoča udobno nošenje. Po zaslugi zračne tkanine, iz katere je trak izdelan, bo vaša koža pod trakom svobodno dihala. Tudi sunkoviti gibi ob vaših aktivnostih ne bodo problem – svetilka bo ostala na svojem mestu.

Vzdržljivost do 45 ur z enim polnjenjem

Se ne želite obremenjevati s preverjanjem stanja vaših baterij in nenehnim nakupovanjem vedno novih in novih baterij? Potem je GP Xplor PHR16 odlična izbira za vas. S pomočjo priloženega kabla USB-C jo enostavno in hitro napolnite (lahko tudi kar prek prenosne baterije). Svetilka je izjemno vzdržljiva, saj vzdrži tudi do 45 ur. Opremljena je z LED indikatorjem, ki prikazuje stanje baterije in potek polnjenja.

Najpomembnejši parametri
največji svetlobni tok 300 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 50 m
napajanje Li-Po
Drugi parametri
vir svetlobe 2× CREE SMD LED
vodoodporna IPX6
čas svetenja 60 s – 45 ur
kot svetilnosti 100°
doseg svetlobe TURBO – 50 m, 3 % – 5 m, 25 % – 20 m, 100 % – 35 m, rdeča: 50 % – 4 m, 100 % – 5 m
tip baterija Li-Po 800 mAh
refleksni trak da
fokus ne
število načinov osvetlitve 9
režimi TURBO, 3 %, 25 %, 100 %, SOS, svetilnik, rdeča: 50 %, 100 %, utripanje
teža 43,5 g
tip polnilnega priključka USB-C
posebne funkcije varnostni način zaklepanje tipk
baterija priložena da
čas polnjenja ne navaja se
čas svetenja detajl TURBO – 60 s/1,5 h, 3 % – 45 h, 25 % – 7 h, 100 % – 3 h, rdeča: 50 % – 7 h, 100 % – 3,5 h
barva sivo-oranžna
LED indikacija polnjenja da
LED indikacija stanja akumulatorja da
material PC + ABS plastika
odpornost na udarce 1 m
dodatki USB-C kabel
svetlobni tok TURBO – 300 lm, 3 % – 5 lm, 25 % – 40 lm, 100 % – 170 lm, rdeča: 50 % – 5 lm, 100 % – 10 lm
oprema ne navaja se
garancijska doba 3 leta
dimenzije 56 × 38 × 34 mm
prodajna embalaža 1 kos, papir škatla
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Šifra: P8566 Kategorija:
Teža 1 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “GP naglavna polnilna LED svetilka Xplor PHR16, 300 lm”

Trenutno ni mnenj

CroatianEnglishGermanItalianSerbianSlovenian