Na zalogi v skladišču

Brezžični zvonec P5731


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 30,14  (-0,37 )
doseg tipke180 m
napajanje glavne enote230 V AC
način prenosabrezžični zvonec
vodoodporna tipkada

30,51 

Predvidena dostava: 16.07.2024 - 18.07.2024
Odstranite embalažo, priključite, zvonite. Tako hitro namestitev zagotavlja avtomatsko povezovanje po zaslugi načina „self-learning“. V 25-ih sekundah po priključitvi zvonca v vtičnico se zvonce in tipka združita. Takoj po združitvi zvonca in tipke lahko užibvate v zares izjemnem dosegu seta. Do 180 metrov je odlična vrednost. Všeč vam bo tudi ničelno vzdrževanje zvonca. Vodoodporna tipka z zvoncem namreč komunicira preko radijskih valov. To pa zna tudi brez baterije, potreba po zamenjavi, torej odpade. Energija za oddajanje signala v zvonec se namreč ustvari s samim pritiskom na tipko. Odlična funkcija brezžičnega zvonca P5731 je tudi njegov dolgoročni spomin, ki zagotovi brezhibno delovanje tudi po izpadu toka.

Brezžični zvonec EMOS

Ko iščete zvonec, potrebujete njegovo hitro namestitev, velik doseg, ničelno vzdrževanje, pa tudi zanesljivost. Vse na kupu boste našli v tem setu brezbaterijske tipke in hišnega zvonca za v vtičnico. Z zvoncem lahko povežete do šest tipk, ki jih lahko kupite posebej.

Zvonjenje opozori na vsakoga

Nobenega napeljevanja žic in vrtanja v stene več. Vodoodporna tipka in hišni zvonec med sabo komunicirata na razdaljo do 180 metrov. Zvonec doma priključite v izbrano vtičnico, tipko po združitvi s pomočjo obojestranskega lepilnega traka pa namestite, kamor potrebujete. Vse je funkcionalno v nekaj minutah.

Po želji predvaja vašo priljubljeno melodij

Ne dolgočasi vas s klasičnim „crrr“ ali „ding dong“. Izbirate lahko med skupaj 36 melodijami na štirih nivojih glasnosti.  Če zvonjenja nikakor ne želite preslišati, zna ta hišni zvonec melodijo predvajati z intenzivnostjo do 90 dB. Poleg tega na zvoncu med aktiviranjem sveti modra LED dioda.

Ena sem, druga tam..

Potrebujete za en zvonec več tipk?  Imamo enostavno rešitev. Set EMOS P5731 lahko povežete tudi s šestimi tipkami, ki jih kupite posebej. Eno lahko namestite na vratca, drugo na vhodna vrata, naslednjo na primer pred garažo ali teraso. Domišljija v tem primeru enostavno ne pozna meja.

Všeč je

Sodoben hišni zvonec EMOS v elegantni beli barvi je okroglih oblik, na svet pa sije z dvema LED diodama, ki signalizirata njegovo brezhibno delovanje. Dioda na tipki je rdeče barve, dioda na zvoncu pa modre. Oba dela seta med sabo komunicirata preko radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz.

Najpomembnejši parametri
doseg tipke180 m
napajanje glavne enote230 V AC
način prenosabrezžični zvonec
vodoodporna tipkada
Drugi parametri
možnost dodati drugo tipkoda, max. 6
število melodij36
optična signalizacija na tipkida
optična signalizacija na zvoncuda
barvabela
posebne funkcijetipka brez ovir za invalidne osebe
način povezovanjaavtomatsko povezovanje – self-learning
dodatna (nadomestna) tipkaP5729T
napajanje tipkebrez napajanja
število sprejemnikov v pakiranju2 kosa
najvišja glasnost zvonjenja90 dB
nadzor glasnostida, 4 nivoji
število tipk v pakiranju1 kos
prenosna frekvenca433 MHz
prodajna embalaža1 kos, blister
Šifra: P5731 Kategorija:
Teža1 kg

Temelji na osnovi 0 mnenj

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Bodi prvi in napiši mnenje “Brezžični zvonec P5731”

three × 5 =

Trenutno ni mnenj