-26%
Na zalogi v skladišču

AGM Akumulator Cartechnic 70ah 12v D+


Še dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 161,05  (-1,95 )

163,00  221,27 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 163,00 .

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,84 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 14,84 €
Odplačati želim čim prej
3 x 57,56 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 57,56 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Kapaciteta: 70AhZagonska moč: 760APlus terminal na desno straniDimenzije v mm: Dolžina: 278 Širina: 175 Višina: 190Garancija : 2 leta24 Servisov po celi SlovenijiBREZPLAČNA DOSTAVA NA VSE AVTOMOBILSKE AKUMULATORJE

Vse o Avtomobilskih Akumulatorjih

 • Ali mi BREZPLAČNO dostavite akumulator v katerikoli kraj v Sloveniji ?

  Akumulator vam na vaš DOM dostavimo povsem BREZPLAČNO. Pogoj je le da je vaš naslov bivanja v Sloveniji in ne v drugih državah.

 • Na kakšne načine lahko plačam naročeni akumulator ?

  Akumulator lahko plačamo:

  1.) Po povzetju – z gotovino ali kreditno kartico direktno dostavniku

  2.) Lenpay – odloženo plačilo po obrokih

  3.) Z kreditnimi karticami ob zaključku naročila

  4.) Po predračunu – direktno plalčilo z spletno banko ( Za plačilo po preračunu prejmemo še dodatni popust)

 • V kakšnem času vaši dostavniki dostavijo akumulator na moj dom ?

  Vse akumulatorje ki so naročeni do 10.00 ure dopoldne običajno oddamo že isti delovni dan. Dostavna služba pa za dostavo na vaš naslov običajno potrebuje 1 delovni dan. Tako da je akumulator dostavljen na vaš naslov v najkrajšem možnem času.

 • Ali lahko vrnem akumulator če ugotovim da ne ustreza mojemu vozilu ?

  Akumulator brez težav lahko vrnete na naš naslov v kolikor vam ne ustreza. lahko se dogovorimo za zamenjavo z drugim tipom akumulatorja ali pa za vračilo kompletne kupnine. Pri vračanju akumulatorja vas bremenijo le poštni stroški. Vrnjeni akumulator mora obvezno imeti priložen REKLAMACIJSKI OBRAZEC. 

  POMEMBNO: Vrnjeni akumulator ne sme kazati nobenih znakov uporabe oziroma nobenih znakov kakršne koli poškodbe.

 • Kakšna je garancijska doba avtomobilskih akumulatorjev ?
  GARANCIJSKE DOBE (avtomobilski akumulatorjev do 100Ah):
  – ROCKET 3 LETA
  – ERA  3 LETA
  – CARTECHNIC 2 LETI
  – EXIDE 2 LETI
  – VARTA 2 LETI
  – BOSCH 2 LETI
  – VSI MOTORSKI AKUMULATORJI 1 LETO
  – SOLARNI AKUMULATORJI 1 LETO
 • Kje in na kakšen način lahko uveljavljam garancijo, ali obstajajo servisi v Sloveniji ?
  V primeru uveljavljanja reklamacije akumulatorja se z izpolnjenim garancijskim listom, ki ste ga prejeli
   ob nakupu ter računom oglasite na vam najbližji servis (servisi so navedeni na garancijskem listu 23x v Sloveniji – spodaj slika).
  V kolikor potrebujete kopijo računa nam to sporočite na info@eurodiskont.si
 • Kako preverimo ali je akumulator dovolj napolnjen ?

  Za meritev napetosti v mirovanju, s katero se preveri napolnjenost akumulatorja, akumulatorja ni treba odstraniti. Pomembneje je, da akumulator pred meritvijo ter po zadnji vožnji vsaj dve uri miruje, saj so le v tem primeru izmerjene vrednosti zanesljive. Če je akumulator poln, znaša njegova napetost najmanj 12,65 V, polovično napolnjen je pri 12,24 V, skoraj prazen pa je pri 11,89 V. Če merilna naprava kaže manj kot 11 V, je treba akumulator zamenjati. Najbolj natančne rezultate meritve je mogoče doseči s profesionalnim testerjem za akumulator. Pri akumulatorjih, ki nimajo modernih pokrovov, temveč imajo še čepe za dolivanje vode, je mogoče napolnjenost preveriti tudi s pomočjo indikatorja kisline. V ta namen se iz akumulatorja odvzame kislina. Če njega gostota znaša od 1,28 g/ml do 1,25 g/ml je akumulator poln, pri 1,24 g/ml do 1,20 g/ml ni dovolj napolnjen, pri 1,19 g/ml pa je preveč izpraznjen in ga je treba zamenjati. Pri tem je potrebna previdnost. Priporočamo uporabo zaščitnih oblačil, rokavic za zaščito pred kislino ter zaščitnih očal. Poleg tega je treba upoštevati napotke iz navodil za uporabo.

 • Ali lahko namestim v moj avtomobil akumulator z večjo kapaciteto in zagonskim tokom kot jih ima sedajšnji ?

  Večina naših strank je prepričanih da mora zamenjani akumulator imeti povsem enako kapaciteto in zagonski tok kot jo je imel predhodni akumulator. To seveda ni točno, brez strahu lahko v vozilo dodamo tudi močnejši akumulator, le če imamo zato dovolj prostora. Prostor, ki je namenjen akumulatorju v avtomobilih, je navadno skopo odmerjen, kar je tudi glavni problem pri zamenjavi akumulatorjev z večjo kapaciteto. Dejstvo je, da večina avtomobilskih proizvajalcev namešča akumulatorje, ki so na meji potrebne kapacitete, da bi na ta način še kaj prihranili.

  Če imate prostor na voljo, lahko brez skrbi namestite večji akumulator v osebni avto. Zaradi omejitve s prostorom skoraj ni mogoče, da bi lahko namestili toliko večji akumulator, da bi morali zamenjati tudi alternator.

 • Kako pravilno določim ali je akumulator desni + pol ali levi ?

  Položaj polov pravilno določimo tako, da akumulator pogledamo z sprednje strani kjer ima nalepko. Tako vidimo ali ima + pol na desni ali na levi strani. Večina novejših avtomobilov ima plus pol na desni strani.

 • Kako pravilno zamenjam izrabljen akumulator z novim ?

  Povprečen avtomobilski akumulator zdrži okoli 4 leta. Pred zamenjavo se je potrebno najprej prepričati, ali je akumulator res potrebno zamenjati z novim. Če je slabo stanje akumulatorja le posledica nepravilnega polnjenja v avtomobilu, z zamenjavo akumulatorja ne bomo dosti pridobili, saj osnovni vzrok ostaja. Predpostavimo, da nimate ustreznega testerja za akumulatorje, s katerim bi ugotovili dejansko stanje akumulatorja. Če imate pri roki vsaj voltmeter, izmerite napetost akumulatorja. Normalno napolnjen akumulator, ob izključenem motorju in izključenih električnih porabnikih, mora imeti 12,4V do 12,8V napetosti.

  Pri zamenjavi postopajte po naslednjih korakih:

  – Pred zamenjavo si zavarujte roke, obraz, oči in obleko, saj akumulator vsebuje kislino, na polih akumulatorja pa je verjetno žveplov sulfat. Postopajte v skladu z varnostnimi opozorili, ki so priložena novemu akumulatorju. Akumulator zamenjajte v dobro prezračenem prostoru, daleč od odprtega ognja, in ne kadite.

  – Akumulator se nahaja pri motorju, v kabini vozila ali v prtljažnem prostoru. Če je akumulator pokrit s pokrovom, pokrov po zamenjavi akumulatorja privijte nazaj.

  – Najprej odvijte minus klemo, nato odvijte še plus klemo.

  – Prostor, kjer je bil akumulator, skrbno očistite, prav tako kleme akumulatorja. Pri tem uporabite žično krtačo.

  – Namestite nov akumulator in najprej privijte plus klemo, nato še minus klemo. Še enkrat preverite, če sta obe klemi čvrsto priviti.

  – Potrebno je resetirati vse elektronske porabnike, ki imajo spomin (ura, radio …).

 • Kaj pomeni zagonski tok akumulatorja ?

  Najpomembnejša funkcija akumulatorja v avtu je zagonska funkcija. Akumulator mora v kratkem času zagotoviti dovolj energije za zagon motorja. Na nalepki akumulatorjev je naveden zagonski tok, ki se meri v amperih (CCA) pri temperaturi -17 stopinj Celzija. Nekateri proizvajalci navajajo tudi zagonski tok (CA), ki se meri pri temperaturi 0 stopinj Celzija, vendar ti dve vrednosti nista neposredno primerljivi.

  Pri primerjanju zagonskih moči akumulatorjev je pomembno, da primerjate zagonske moči, merjene po enaki normi (EN, DIN …).

  Zagonski tok akumulatorja mora biti vsaj enak ali višji od originalnega akumulatorja. Izbor akumulatorja z višjim zagonskim tokom ne bo napaka, še posebej pri avtomobilih z dizelskim gorivom, avtomobilih, ki niso garažirani, ali pa se uporabljajo v hladnejših predelih.

 • Ali ima nov akumulator že nominalno kapaciteto?

  Popolnoma novi akumulatorji dosežejo nominalno kapaciteto (kapaciteto, ki je navedena na nalepki akumulatorja) navadno šele po 10 do 20 polnjenjih/praznjenjih. To velja tudi za avtomobilske (starter) akumulatorje.

  Kapaciteta novega akumulatorja je lahko tudi do 10 % manjša kot deklarirana.
  Opozorilo velja zlasti upoštevati, če merimo zagonsko moč (CCA) novega akumulatorja, saj lahko ta pokaže odmik od nominalne vrednosti.

 • Ali lahko namesto start stop akumulatorja vgradimo navadnega ki je cenejši ?

  Varčevanje in nadomeščanje start & stop akumulatorjev s standardnimi akumulatorji, se ne obnese. Polnilni sistem v avtomobilih s start & stop sistemom, je prilagojen tem akumulatorjem. Če boste kupili navaden akumulator in izključili možnost start & stop sistema, bo polnilni sistem v avtu še vedno deloval kot, da je nameščen start & stop akumulator. Posledica bo znatno krajša življenjska doba.

 • Ali za plačilo po PREDRAČUNU res dobim še dodatni popust ?

  V našem podjetju smo se odločili, da vsem našim kupcem omogočimo dodatni popust za vsa plačila preko spletne banke po predračunu.Vse kar morate storiti je le da ob nakupu izdelka v razdelku plačila izberete Plačilo po predračunu (TRR) in sistem vam,ker gre plačilo direktno na TR,podari provizijo ki jo vidite ob zaključko nakupa označeno kot DODATNI POPUST ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU. Višina provizije je seveda odvisna od višine nakupa in program vam jo sam izračuna in ovrednoti kot dodatni popust.

  Ideja je bila da vsem našim kupcem, podarimo del provizije ki bi jo morali plačati bančnim ustanovam za plačevanje z karticami.

  Plačevanje preko spletne banke pa je tudi zelo enostavno, saj ob zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail povzetek nakupa z QR kodo ki jo z telefonom samo preslikate v spletno banko in plačilo je izvedeno.

 •   
  Šifra: 10952807 Kategorija:
  Kapaciteta

  Vrsta akumulatorja

  Temelji na osnovi 0 mnenj

  0.0 skupno
  0
  0
  0
  0
  0

  Bodi prvi in napiši mnenje “AGM Akumulator Cartechnic 70ah 12v D+”

  two × 4 =

  Trenutno ni mnenj