Kako najhitreje pridobim ponudbo z vsemi POPUSTI in AKCIJAMI ? Napiši komentar

Da vam lahko izdelamo PONUDBO z vsemi POPUSTI in AKCIJIJSKIMI CENAMI je nujno potrebno SPLETNO NAROČILO. Redne maloprodajne cene so namreč od Spletnih cen v povprečju dražje za približno 20%! Da vam v ponudbi lahko priznamo spletne cene pa morate oddati  SPLETNO NAROČILO, ki pa vas še vedno ne obvezuje k nakupu.

SPLETNO NAROČILO izvedete tako, da izdelek dodate v košarico, označite plačilo po PREDRAČUNU, ter v polje KUPONI vpišete vse kode za akcije in popuste. Kode so običajno navedene ob slikici izdelka. Pod opombe spletnega naročila zapišite želim ponudbo. V kolikor želite ponudbo na podjetje pred oddajo naročila vpišete v podatke plačnika tudi davčno številko.

Če označite plačilo po PREDRAČUNU vam bo program na akcijske cene izračunal še dodatni popust in vam ga upošteval v vaši ponudbi. Ko oddate spletno naročilo najprej na vaš e-mail naslov prejmete povzetek celotnega naročila z vsemi popusti. Nato pa običajno še isti delovni dan iz našega računovodstva prejmete original PONUDBO /PREDRAČUN, ki jo lahko uporabite za morebitno pridobivanje kreditov ali subvencij oziroma za plačilo na naš transakcijski račun.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

19 − eleven =